Сватбите на 2010

И родните, и чуждите знаменитости, избраха лятото на 2010 за пищни сватби. Президентски наследници, принцеси, актьори и музикални изпълнители се впуснаха в предизвикателствата на семейния живот с обичаните си половинки.

Обратно в новината

Коментари - Сватбите на 2010 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коцето и Надя са си най-хубави ! Това момиче наистина е красиво .

Гледам до шведската принцеса и други известни личности сложили и нашите родни пияндета и селинджъри. Няма такъв смях да сравняваш шведска принцеса със Юлето Дончева и известните пияници Коцето и Иван. Положението ни от към култура е плачевно,то не че и в другите облсти сме цфнали де...

Много е сладка Вихра, но към дизайна на роклята: Ако се махнат 4 бр. сатенени ленти от средата ще стане по-семпла.

конски работи

Не харесвам Юлиана Дончева, но роклята и е ужасно красива и стилна.... супер!

тО ПЪК НАШИЯТ, КАТО Е СИН ПАК НА ПРЕЗИДЕНТ, ТА МЯЗА НА НЕЩО ПОВЕЧЕ ЛИ?....тИЯ ХОРА НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ПАРИ И ПОСТ АКЪЛ НЕ ПРАВЯТ.....

ако почнем да изреждаме-е.... Азис се омъжи, Елтън Джон - и тя се задоми, горката, на преклонна възраст; Евгения Миндчеф - и тя...За ДЪнди-Писателката не се знае със сигурност, милата.....Абе-е, въобще много калабалък, много радост! Да са ни живи и здрави и честито, ако някой/-я/ от тях зачене!

Тая Челси поне да мясаше на нещо.Като е щерка на бивш президент та голяма работа..

ПРАВ СИ ДА ТИ КАЖА!АЗ СЬЩО СЕ ОМЬЖИХ ТАЗИ ГОДИНА .ВТОРИ БРАК Е И ВЬПРЕКИ,ЧЕ СЬМ НА 44 ИЗГЛЕШДАМ НА 34СЬМ,НО СЬМ 100 ПЬТИ ПО ХУБАВА ОТ НЕЯ!

Прав си че не е голяма работа. За разлика от нейната, нашият изглежда като прошляк- както казва Нора Нова. Вместо да покани целият Министерски съвет и всички депутати от БСП, Сульо се стиснал и иска да пръдне. Ето защо известната ни поговорка: Рибата мирише от към главата, е вярна и за сегашното ни международно положение.

И да мяза, и да не мяза пак е дъщеря на президент. Важното е, че я е харесал този дето се е оженил за нея.