Христина проговори за раздялата си с Благой Георгиев

Христина даде първото си интервю пред списание ELLE, за да разкаже своята история. Тя откровено споделя, че раздялата с Благо е най-трудният момент в живота й.

Обратно в новината

Коментари - Христина проговори за раздялата си с Благой Георгиев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на мен ли ми се струва, че на тая Христина ръцете й са като лопати?

момичето е 100 класи над ония гнусен , клиощав и слабоумен червеи лияна как може да ги сравнмявате дори едната е гимнастичка момиче което дулго време се е занимава с нещо стоиностно а другита е дна дива провинцялна селянка която пробива чрез гнусните и пошли техтове , дори не се е научила да се облича . зле си лиянооо тупа си , смешна си и ще си будеш сама цял живот . това заслуяваш нещасница грозна тупа твар . пожелавам ти да си намериш муж да забремеенееш и тои да те оставби бременна заради някоя мурша като теб !!!! умри твар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такава хубава жена е тази Христина и се чудя с какво толкова я превъзхожда Лияна, че този Благой/ и името му е старомодно и невзрачно/, да я пренебрегне и то бременна. За мен това е липса на морал и ценности, които се възпитават от родителите с личен пример. Явно средата на Благой е доста...

ако сте забелязали христина и ляна много си приличат. като е надула корема хриси, нашя херои много се фрустрирал и я е преоткрил в ляна. сега се прибира отново при нея което нее много за чудене.

6+ за този коментар :))))

ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ! СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ЛИЧНИТЕ ИМ НЕЩА. ГАФОВЕ МНОГО. НИКОЙ ОТ ТРИМАТА НЕ Е ЗВЕЗДА, ДОРИ И В БЪЛГАРИЯ. ИМАМ ЧУСТВОТО, ЧЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ДА НИ ПИШАТ ЗА ТЯХ. ТО ТЕЯ НОМЕРА ВЪРВЯТ, АМА ПРИ ИСТИНСКИТЕ ЗВЕЗДИ - ДЕТО ИМАТ НЯКАКВА ДАРБА! РАЗЧУЕ СЕ НЕЩО ЗА ТЯХ И ПОСЛЕ ВЗЕМАТ, ЧЕ СВЪРШАТ НЕЩО СТОЙНОСТНО - КОЙ МОЖЕ ДА ПЕЕ - ПЕЕ, КОЙ Е АРТИСТ - ИЗИГРАВА ГОЛЯМА РОЛЯ И Т.Н., ПЪК ТУК - НОН СТОП ГЛУПАВИ КЛЮКИ! СТИГА ДЕ! НЯМА ЛИ КРАЙ?!

Не е чудно, че никой друг не е чувал затова.

Мисля, че Христина има корица на списание още от преди да срещне Благой Георгиев. Там беше с още една гимнастичка и изглежаше също така много добре. Списанието беше модно и жалко, че тази снимка я няма качена в нета.

Добре де разбрахме че си роднина на парантията Лияна.

Всичко е много хубаво, ама може ли тоя фотошоп така да осере нещата. Ръката й е колкото главата.

Момичето е много симпатично и е още много младо. Само да не прави една голяма грешка, която правят повечето жени на тоя свят-ПРИБИРАТ СИ ОБРАТНО МЪЖЕТЕ с мисълта, че мъжете им са си осъзнали грешките и са се променили!!! Такова нещо НЯМА! Мъжете не се признават за победени, а Благой, който спада към категорията елементарен ритнитопковец пък ...въобще. Христина, не приемай обратно Благой само и само защото е баща на детето ти! Ако беше свестен баща нямаше да те накара да си тръгнеш с разбито сърце от общият ви дом още преди да си родила! Щеше да помисли първо за нероденото си дете и теб, за това как ще се почувстваш ти, а после щеше да гледа себе си! Егоиста си остава егоист!

Напълно подкрепям мнението ти, Мим!!! ХРИСТИНА И ДРУГИТЕ, КОИТО НЕ ПРОЯВЯВАТ ГРАМ МОЗЪК В ПОДБОРА НА МЪЖЕ, ЩЕ СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА ПОСЛЕ(както и в момента се случва)... ДОКАТО СЕ НАМИРА КОЙ ДА РАЖДА ДЕЦА НА ТАКИВА ПСЕВДОМЪЖЕ(ЗА МЕН БЛАГОЙ НЕ Е МЪЖ- ИМА ЛИГАВО ИЗЛЪЧВАНЕ, НЕДОРАСЛО СЪЩЕСТВО И ТО МНОГО ТЪПО СЪЩЕСТВО), ДОТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗИГРАВАТ ПОДОБНИ СЦЕНАРИИ!!! Ако беше някой мъж, ама 100%-в мъж, да правиш компромис, а то...ПЛЮН-КА...Да- май това е правилното определение за Благой- ПЛЮНКА!...

и ся кво благо виновен че детето няма баща??? наи лошото е че в бг тъпите жени си търсят богати маже и после оривават света като ги и разкарат .

Каквато ще да е, никоя жена не заслужава да бъде изоставена по този начин!

А бе, Хриси, защо ти трябвяше тоя мязньок, дето си направил стая в къщи на параклис и пали свещи като за световно!? Тоя набожник не заслужава да бъде със свестно момиче като теб. Трябват му златотърсачки да го скубят и да си ги сменя цял живот.Ако питаш мен изгори всички мостове към него - който те е предал веднъж ще го направи пак. Бъди щастлива!

Знае ли някой коя е тая особа Христина и защо ни осведомяват за личните и неща?

христинчето е жестока на снимките - вапреки душевните терзания, болката на изоставена жена в напреднала бременност... раздялата с вапросния благо и се е отразила добре, колкото и нелепо да звучи. някои жени по време на бременност се ражубавяват до неузнаваемост. на снимките е като газела - има големи и тажни очи, далги крака, страхотно тяло, коса, носле... има непорочно излачване - точно за корица на такова списание е това момиче. много усмивки и щастливи мигове и пожелавам!

не сажляваи за благо,тои цял живот ще си е такав,само не знам в какво вярва в бог ли или в гащите си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

обърнете внимание на ръката на девойката та тя е по голяма от главата и нещо куца с фотошопа

христина,не се притесняваи махмуд ще ги оправи и двамата,те си го заслуяват,лянчето и то като братовчед си коцето лубовчиика от класа,дано бог я накаже за тазаи долна постапка.бог наказва там кадето наи много боли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе тази каква е бе.неква изоставена грозотя.нали виждаме снимките и постоянно за туи сме запознати с грозотата и.цак на корицата на ел.вие полудехте.а и прекалихте с фотошопа.все пак не сме овце и имаме някаква представа за деиствителноста.скрии се ма грозницо.нали те знаем и от други списаня като бухал с клюн.

на новите снимки е жестока - някои жени по време на бременност се ражубавяват. при нея има такув ефект, вапреки тежките, душевни сатресения. като газела е - нежни черти на лицето, далги крака, хубава коса...мноого е сладка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТОЛКОВА СЕ РАЗДУХА, ЧЕ СА СЕ СЪБРАЛИ ПАК С БЛАГОЙ, НО ЯВНО СИ Е САМ, СЛЕД КАТО ЛИЯНА ГО ЗАРЯЗА.

хаиде на пластичните операции... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже колко е хубава!

А тя, преди да забременее от него, не е ли забелязала гаменското му изражение ? КАкво друго е могла да очаква от този противен тип? Наисттина, любовта е сляпа... Ами отървала се е, жената.

Абе писна ми да чета за тези! Егати ПР-а за тоя Благой ли, за кой не знам. Стига- не ни интересува- кой има бебе, кой го оставили и как го оставили, Вече няма една свестна клюка, която да си заслужава

Кукличко да си жива и здрава да си отгледаш най-голямото щастие на света, кукличката!А мъже и Бащи много. Сега с каквото ги правят с това ги гледат. Нищо да ти е за урок. Но благодари на Бога за Куклата. Винаги в живота едно е за сметка на друго.Тук сме за да получим уроците си на земята. Времето лекува, скоро ще си благодарна на Бог, че те е отървал от това нарцисче саможивно. Радвай се на живота и бъдете щастливи и двечките куклички. Ти си по богата от него имаш за кого да живееш, осмислила си си живота. А като застарее ще си потърси детето, така правят бащите в България. сега е най-голямата работа ще разбере що за нещастник е ..... Повярвай ми и двете си деца изгледах и изучих сама, а сега се върти като п..ка около тях и го е страх да не умре сам, а като имаше жени и пари беше велик! Бягай от тоя нарцис самовлюбен селски бег. Всеки с късмета и ума си!

Колко си жалка и злобна. Мъжът ти не напразно е потърсил щастие другаде. Днес той си търси децата, а не теб.

колко си жалък, нещастник малоумен тъп типичен български селянин (не по местоживеене). чети измежду редовете. това обяснява жената, ама ти като си тъп да разбереш... търси си децата за да не умре сам, ама къде е бил през всичките тези години, умнико?

яя вижте естествените и снимки.колко е грозна.тук пак не е пурва хубост.но як фотошоп е играл.но нали ще я видим на живо някога.но дали ще я познаем.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

откриите разликите.колко е грозна на снимките с благо.и колко фотошоп е играл сега.ама нали сме я виждаки на живо смурт-грозна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много неприятна история. Младо и красиво момиче, бременно оставена от съпруга си

До vanessa: Такива като теб не трябва да пишат по форумите. Вземи да се гръмнеш, най-добре ще бъде за всички! Освен това си и неграмотна! А такива тъпанари сте много, за съжаление!

Към 7026: На почтената жената това и основното призвание да ражда и създава семейсто и отглежда деца. Всичко друго с което се занимава е непочтено.

За да се направи дете, трябват двама! Никой никого не вързва. Който е създал дете и не го гледа, е отрепка.

Жалко, че за направата" са нужни само двама "присъстващи". Ако бяха нужни и двама "желаещи" (детето), много деца нямаше да ги има. Включително и това.

този от личен опит ще да говори... по-добре да си беше замълчал, че така хората те разбраха що за стока си и ти...

Немога да ги разбера тези момиченца.Ами,че то цяла България знае какво представлява този измислен ритнитопковец.Всички и навсякъде говорят и пишат как обикаля от жена на жена.С какъв акъл една жена ще вземе да се ожени за такъв мухльо и ще чака да и е верен.

КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТЪПАТА ХРИСТИНА????

Нормално е да изглежда по-добре, нали започва да търси нов мъж. Жените и мъжете са доста предсказуеми - правят се на чалги и моделки, за да забършат някой и след това се отпускат и спират да се гласят, защото няма за какво вече... но тогава мъжете почват да забелязват други, които са гласят повече и зарязват своите за новите - и старите почват пак да се гласят за нови мъже ... и т.н. - прсотия и елементарен кръговрат, в капана на който се хващат суетните глупци, т.е. хората

Кой бе дъще ти каза, че тоя мазен мангал е годен да стане баща на детето ти? Ако съм ти родител да съм ти изтеглил ушите отдавна и да си си седнала на д...то. На него му се припикало, пък той си мислел, че иска да стане татко. Да си баща не се иска майсторлък, а ДУПЕ -т.е. ОТГОВОРНОСТ и пред съпруга и пред дете и пред общество. Как тоя мангал ще погледне сега детето, а пък тебе не знам. Добре си го преболедувала - сега си опичай акъла и напред. Не си нито първата, нито последна ще останеш. Едно време по време на войните майките сами са гледали децата си (защого са имали мъже на фронта), а сега - защото са имали неблагоразумието да се влюбват в разни дебелосметкаджии или олигофрени с джипове. Намери си някое свястно момче (колкото искаш има) хем да ти е опора в живота, хем да си спокойна и да си гледаш живота. А пропо - като ти гледам физиономиято от снимките не ви личи да си била много щастлива с "големия футболист", но това е друга бира.

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ СНИМКИ НА ХРИСТИНА С БЛАГОЙ И ТЕЗИ НОВИТЕ ОБЯСНЕТЕ МИ КАК СТАВА ТОВА ИЗЛЙЧВАНЕ .....ВСЕ ЕДНО НЕ Е ТЯ .

Ами тя така си е напомпала устните, че наистина не е разпознаваема. Гледала е колкото може повече да прилича на новия идеал на Благо - Лиана. И е успяла - прилича на евтина к..., само плитката и липсва. Жалко е колко ниско може да падне една жена. За Лияна иди-дойди, то й личи че не е стока. Но за тази с претенциите, която до вчера се прави на великата жертва.... Като се скапа рахата на Лианчето, тя веднага изпълзя от дупката си и започна да се прави на велика, силна. С нищо не е по-различна от Лиана (както се вижда и от снимката).

и двете са един дол дренки, щом са се хванали с боклук като благо. и аз не разбирам ,защо висчки се опитват да изкарат хриска света вода-ненапита! сорръ, че пиша на латиница, ама тва е положението, нямам кирилица

Викат му "фотошоп",много хора дет го умеят,си хранят семействата с него.

Грим, грим, после фотошоп и така...

Като изключим, че става дума за някакви измислени ВИП-персони, тази ситуация е много често срещана в живота. Напоследък много момиченца масово тръгват да раждат, защото си мислят, че така ще вържат някого. Могат да вържат единствено абсолютен смотаняк и всички ще са нещастни - и детето, и той, и тя. Просто може би под влияние на медиите или на приятелки, тези момиченца си мислят, че трудното е да го подлъжеш да спи с теб, да забременееш - и ето, уредила си си живота. Едно време имаше лаф "Учи, мама, за да не работиш", а сега май лафът е "Раждай, мама, за да не работиш". За мен такива момиченца са по-долни и от проститутки понеже проститутките поне не живеят на гърба на деца. Докато номера с бременността минава, ще има момиченца, които ще го пробват. Като видят, че не става и че яко са се набутали, може и да се поизчистим от това явление.

Не мога да разбера защо ни занимават с разни тъпи крави, детоса се лепнали за празноглави, но богати футболисти? Любов от пръв поглед, ама към мангизите!

Христина е 1.000.000 пъти по-хубава от онази кльощава чалгаджийка!

и също толкова изкуствена! хич не го отричаiте!

Много е красива Христина на новите снимки! Не мога да ги разбера някои мъже..имам чувството, че са п.... Как трябва да разсъждаваш, за да оставиш дедето си и красивата му майка и да тръгнеш с някакъв боклук?