Даниела за Андрей: Той изтръгна любовта от сърцето ми

Сръбкинята Даниела Янков за първи път проговаря за раздялата си с тв водещия Андрей Арнаудов.

Обратно в новината

Коментари - Даниела за Андрей: Той изтръгна любовта от сърцето ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Даниела...успех й желая и много щастие. Тя е искрена и вярваше,че е намерила човека...любовта е сляпа ( а понякога и усмтвено изостанала)...Не се рпедавай Даниела само напред, много те харесвам...

НА АНДРЕЙ ЩЕ ПРИПОМНИМ ЕДНА ХУБАВА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА: КОЙТО ИЗПУСКА ПИТОМНОТО - ГОНИ ДИВОТО! Но пък той и не заслужава повече! Когато остарее и АКО ПОМЪДРЕЕ (съмнявам се) ще разбере КАКВО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО! КЪСМЕТ НА ДАНИЕЛА!

Този Андрей /а и Иван/ е голям кретен,фукльо и безкрайно антипатичен некадърник,срам за всяка телевизия.

Наивна мечтателка е Даниелчето!Приказките са за момиченца..брака е компромис!...Едва ли има мъж,който да отговори на високите изисквания на това претенциозно същество!....За да успее..или .. за да се провали един брак са нужни винаги двама души!..Да не ми обяснява тя колко е мила е нежна ..а той какъв изверг бил!....Истината е някъде по средата!

Сладка и готина откъдето и да я погледнеш е Даниела' по добре така 'заслужава истински мъж и ще го намери

много хубаво си направила моето момиче. по-добре за теб.

Xaйде, да не си кривим душата- всичко беше сделка. Пито - платено. Едвали през 2008 наркотиците са били полезни или лигльовците са невероятни партньори в брака. Само възрастта беше подходяща за един брак. Разбирам да са те отвлекли от Сърбия, но не е така, нали?!

коку

Бях доста изненадан от тази сватба... Тогава реших, че Андрей има някакви скрити заложби или на екран се държи различно от реалния живот... Явно съм бил прекален оптимист... ПП: Това може би е единствената статия на която съм попадал, в която коментарите са единодушни...

КАКТО СЕ КАЗВА В ПОГОВОРКАТА ХУБАВИТЕ ЯБЪЛКИ ПРАСЕТАТА ГИ ЯДАТ!!!!ДАНИ ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ МИЛО МОМИЧЕ!!!! ТИ СИ СИЛНА ЖЕНА!!!

Жадна за клюки хахахаах да и аз искам да знам...а тази девоика как я изстреляха в нова тв като не знае балгарски език ...аиде да си ходи в бгд при баба брена хахаха

А ти дали знаеш бЪлгарски ;)

Красива, чаровна, истинска, всичко отминава момиче, усмихни се и продължи напред, защото някъде те очаква ЧОВЕКЪТ за теб, но още не си го срещнала. Сега вече е възможно да се случи! Дишай ...

Абе какво ми я възхвалявате тая кобила. Какво се правят на утрепани хвана го за мъж да му вземе кинтажа и малко слава да поеме. То беше ясно че не става въпрос за "любовта на живота".

Дани е страхотно момиче!Пожелавам и някой ден да срещне любовта на живота си и да бъде истински щастлива!Успех мила!

Остави супер мъж в Сърбия заради Андрей - голяма грешка! Естествено - за предпочитане е живота в Белград пред София - който харесва чисто и уредено!

Все се надявах, 4е не е истина....според мен тя много го оби4аше. Пък и бяха готина двойка - на мен ми харесваха- най-ве4е тя.

Познавам Андрей от времето, когато се вреше из разни кабеларки и ходеше наперено все едно е центъра на света. Сега е същото, ама на квадрат. Дебелогъз, дебелоок и нагъл. Супер дразнещ без покритие. Абе, мишок. Добре, че Даниела го напусна, браво на нея!

БРАВО ИЛИЯНЕ, НАЛИЧИЕ НА МОЗЪЧНА АКТИВНОСТ ИМА ВСЕ ПАК! "Изобщо не се учудвам, че това момиче се е отървало от този получовек, защото той не заслужава и предаността на домашен любимец, тип хамстер... Както той, така и неговата сянка Иван са напълно излишни в TV ефира... Гнус ме е да гледам тяхното така наречено шоу.. "

Българското издание на въпросното списание е направо с албански реотани пето качество. Този репортаж го четох в сръбското му издание още преди около месец, сега нашите само са го преписали. Колкото до Даниела, милата трябва всеки ден да благодари, че се е отървала от това леке. С такъв като него живот няма и рано или късно щяха да стигнат дотук. По-добре, че е станало сега, че ако имаше деца, щяха само да страдат. Успех на нея, а оня и половинката му да вземат да ни освободят от присъствието си. Уж не гледам телевизия, а все на тях попадам - и интернет са превзели, само в хладилника още ги няма.

Мила ми Даниелке, стига си правила ПР. Още когато се ожени за този "мъж" се знаеше и се бяхте договорили - ти му се правиш на съпруга, че да не го зачекват за сексуаните му желания не точно към твоя пол, той те прави тв-водеща. След годинка се връщаш откъдето си дошла и правиш кариера в някоя кабеларка там. Годината мина, ма май като се върна никой не те ще там, та още се натискаш тука. Никой не се интересува от теб, както и от уредения ти брак с псевдомъжа ти.

Хорейшио, ти ли си? Много бързо разгада мистерията в този епизод - още преди да са започнали рекламите....

и какво толкова е направил!

той губи рожбо...

Този Андрей е луд, за да изпусне такава жена!

да дойде при мен ще я даря с много любов

Супер жена с подобие на мъж. Аз не знам защо в родния шоу-бизнес се лансират само някакви лилипути с простовато излъчване и селски говор. Нима свършиха добре изглеждащите мъже с призент и изтънчени маниери?! Желая и късмет за напред. Дано намери нйакой, който я заслужава.

Даниела излъчва красота и стил, чувствителност и прямота. За съжаление не е попаднала на истински мъж. На Андрей мога само да съчувствам и да му пожелая да намери жена поне с 1/3 от обаянието на Даниела! За нея съм сигурна, че ще го преживее и ще е много щастлива. Желая й го искрено!

Браво, оригинално. Но да кажа и аз - Андрей явно е третият, липсващ от снимката идиот.

Изобщо не се учудвам, че това момиче се е отървало от този получовек, защото той не заслужава и предаността на домашен любимец, тип хамстер... Както той, така и неговата сянка Иван са напълно излишни в TV ефира... Гнус ме е да гледам тяхното така наречено шоу..

Еее, раздуйте малко повече де, какви са тези "постъпки и прояви" на очилаткото, за които говори Даниела? Умирам от любопитство какво трябва да направи един мъж (в смисъл на съпруг - не че виждам нещо мъжествено у Андрей), за да изтръгне с корен любовта от сърцето на една жена!

но повярвай ми, че има мъже, които са способни дотолкова да ти отровят живота, че да не искаш повече и на снимка да ги видиш, нито пък да си спомняш, че си имала нещо общо с тях. Хубавото е, че всичко отминава и нещата все някога се подрежат и всеки си плаща за грешките.

Страхотна жена! Жена с главна буква!

ТОЧНО ТАКА! ДАНИЕЛА Е СТАРОХТНА. А ТОЙ МОЖЕ САМО ДА СЪЖАЛЯВА, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ И Е СЪПРУГ!!!

Всяко чудо за три дни.Даниела трябва да се радва,защото това момче въобще не й подхожда.Живота продължава и както се казва по-добре от рано,докато още нямаха и дете,че тогава е много по-сложна и тежка ситуацията.

и мозък в главата явно и липсва, щом се е оженила за този малоумен кретен.

Даниела,съчуствам ти още от деня в който реши да се омъжиш за Андрей.Той просто е съвсем друг тип и не сте съвместими.Държанието му е меко казано вулгарно и при твоята нежна натура и чувствителност просто очаквах тази раздяла.пожелавам ти да срещнеш сродната си душа.Успех

Точно така. Добре, че се отърва от него.

Да се разберем! Кой все пак е Андрей от двете на снимката - моля, обяснете!