Как да отслабнем без да гладуваме

Да допуснем, че вие периодично спазвате диети, постигате идеалното тегло, но старото скоро отново ви застига и то - с невероятна скорост. От всеки понеделник започвате някакви физически упражнения, но поради липсата на бърз резултат захвърляте всичко и отново посягате към любимото шоколадче. В резултат на това вие страдате от постоянни промени в теглото, чувство за вина, комплекси и липса на настроение. От Тя.bg предлагат няколко правила, които ще ви помогнат да се сдобиете с желаната фигура без вреда за здравето и психиката:

Обратно в новината

Коментари - Как да отслабнем без да гладуваме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък ям по 13-15 филии на ден и съм 45 кг,по скоро трябва да се храните често и по малко ,та аз съм гладна на всеки 2 часа,а шоколад си ям всеки ден

Изследвай си хормоните на щитовидната жлеза за всеки случай! Иначе и аз хапвам по 2 шоколада дневно, но други неща - много малко.

Наистина не се научава нищо съществено от тази статия. Аз отслабнах благодарение на лененото масло. Приемах 3 х 1 таблетка преди хранене и изобщо не огладнявах. Даже нямах и желание да ям... По този начин приемах само необходими продукти - месо, зеленчуци, мляко... без сладко... Задържах килограмите след като спрях да го пия и рядко ми се яде - просто организмът ми свикна с този режим.

Същият ефект се постига с една чаша вино преди ядене! Французите са го измислили.

Ежедневното ми хранене да е под час, по списък? Да не мога да си хапвам любимите неща? Да не мога да си сипя биричка или водка? И всичко това, за да се смъкнят някакви си 3-5 кила? Как пък не. За какво живея? Може и да водиш супер здравословен живот и да те блъсне кола. Истината е, че просто трябва да се храним умерено. Така няма да станем 100 кила и да се налага да ги сваляме

на мен и мои познати помогна ха тези правила + хранителна добавка пектин

Спрете да мислите за това, махнете кантара от къщи и всичко ще е ОК!

Oт вървене пеша няма ефект.Bървях 5 години по 2-3 часа наи малко на ден и все тая.Kилограмите си бяха същите.Hо след това започнах да карам кола и от претиснение да карам,преди да се кача в колата ходих по 3-4 пъти до тоалетната ,така за месец свалих 10 кила.

Истината е една - ако разходваш повече калории отколкото приемаш ще отслабнеш! Дали много ще се движиш, или малко ще ядеш, или и двете, това е друг въпрос. Лошото е, че като свалиш килцата трябва да продължиш с този начин на ядене и движение, иначе отново ще надебелееш с пълна сила! Но трудно ще отслабнеш само по общите приказки в статията! Мнооого трудно!!!

разделно хранене е истината. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лишаване от сладко и тестено и отслабването ви е в кърпа вързано. Трябва и движение обаче ;-)

Всичко зависи от нагласата.Истина е,че с танци много се отслабва.

А защо се е налагало ТРИ пъти да отслабваш с по 30 кг? Защото при теб се е получил йо-йо ефектът. Като започнеш да се храниш "нормално", т.е. да муаш, както преди, килограмите се качват. Не е повод за хвалба, че 3 пъти си сваляла по 30 кг. Ако го беше направила само веднъж, без да напълнееш, бих те признала.

Е де, жената е тежала 160 кила, три пъти е свалила по 30 и сега е четиресе, какво има

хм

Всичко зависи от гена, наследствеността . Не зависи от ЕГН,то , щото откакто се помня, ЕГН,то ми едно и също ... за разлика от килограмите ми ... Колкото до това : който зеленчуци не яде.... бошлаф работа. Вече 2 месеца съм на зеленчуци и малко сиренце , и за съжаление съм отслабнал само 3 кг. Поне 2-3 пъти надвечер навъртам около 3-4 км. Но през деня нямам движение , лошооооо .Е , вечерта има допълнително и една биричка ... , ама няма отслабванееееее

Мирка, ако бягаш поне по 30 - 40 мин. няколко пъти седмично и понамалиш мезетата към биричката ще има ефект :) Наистина гена си е ген, спор няма, но пак може да се направи нещо по въпроса ;)

абе да ви кажа ако искате да отслабнете си трябва диета никакво сладко и тестени без алкохол и каквото ядете до 18 ч и повече спорт това е от мен . поне съм го изпробвала

Пълни глупости, а аз наистина очаквах да прочета как да отслабна :(

Еми всъщност тези малки неща правят чудеса, ако се превърнат в навик :)

Стандартните простотии. Всеки човек на света ги знае тези правила на теория. Проблемът е, когато трябва да се спазват реално. А заглавието е подвеждащо. Какво значи "без да гладувате"? повечето от тези съвети ви обричат именно на гладуване. Да си кажем истината - една ябълка НЕ убива глада.

При положение, че на човек му трябват 2500 калории при лека активност, защо не сметнеш колко поемаш на ден? Виждал съм 2 търбуха да опразват тенджера с кюфтета и кебапчета. Има няма 3-4 кила за една вечеря... Ми да, все ще са обречени да са гладни.

Нали знаете кога ще обявим края на еманципацията? Когато жените започнат да ходят по улиците плешиви, с бирени шкембета, и да мислят, че са красиви!

не е края на еманципацията туй, сестро - описваш по същество какво би било истинската еманципация

Представям си ,че съм" мис Свят "2011 г.Поглеждам се в огледалато и отивам за мента,глог и валериан!

Глад му е майката

Глупости...

На баба Ви хвърчилото! Всеки ден вървя по 6км. ям само салата от моркови и не съм отслабнал и 1 кило.

Само? Ами има хора, които никога не са яли друго, освен зеленчуци и пак не са кльощави. Не само, а колко. Ако метаболизът ти е 'ужасно добър', яж по-малко моркови :-) И намери онова движение, което при теб персобално изразходва най-много енергия. Ако и това не помага, знай: ако не спазваш тези правила, ще си 2 пъти по-пълен. Така че пак е за добро.

Аз тичам всеки ден. Вървя много. Ям "здравословно" както казвате и за последните 2 седмици съм качила 2 кг.

Е, сега искаш да кажеш, че приемаш 2000 калории на ден, изразходваш 2500 и наддаваш ли? Не вярвам на хората които "нищо" не ядат и качват. Може да е защото съм лош по характер, но не им вярвам.

Щом се движите и хапвате здравословно, а не сваляте, намалето количеството хапване - организмът свиква с времето.

колко кила ще отслабнеш зависи от това колко кила си в момента :)

6 км се вземат за един час, а и това е един час влачене, не е един час спорт. Морковите да не са мезенце към твърдото гориво :)

Повече движение, редовно хранене, разпределено на 5 порции вместо на 3 (като запазваме общото количество), повече домашно приготвена храна. И ето ви едно добро начало. :-)

Домашно приготвена храна, но как приготвена?: изключително малко сол и никаква захар, почти без запържено, абсолютно без месо и без да се мещат по 100 неща. Ето тогава можете да чакате резултат. Ако омаате едно солено филе, колкото и да е домашно, все е боклук храна. Солта прави такъв целолит и такова кръвно...

Не прибързвай да съветваш с толкова лека ръка хората да не поемат "абсолютно никакво месо". По този въпрос категорично не трябва да се подхожда крайно. Трябва да се имат предвид доста фактори, като възраст, физическо натоварване, заболявания и предразположености и други индивидуални особености. Яденето на месо, от своя страна, също се разграничава по вид, количество, честота, разпределение, комбинация с други храни и др. Във всеки случай, обаче, месото е източик на основни хранителни вещества и всеки, взел решение да се откаже изцяло от него, следва да е подготвен за възможните сериозни последствия.

тотална простотия !!!

Когато правиш подобни "умозаключения", редно е на свой ред да изложиш великите си идеи по темата.

Не съм съгласна,че не трябва да се яде шоколад и торта и баничка.И аз съм на диета ,но си хапвам и от посочените неща.Единствено не ям по време на пълнолуние.И така вече 6 месеца и си свалям без проблеми по 1 кг.на месец

Това си е чисто профанизиране на текстове от книгата на д-р Бари Сиърс "Овладяване на зоната" и последното изречение е от книгата на Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко"-Между впрочем препоръчвам и двете книги на всички ви.Няма да съжалявате ако започнете препоръчания начин на хранене от д-рСиърс!!

Това ми звучи като: "Как да пораснем без да ядем?" или "Как да се образоваме без да четем? ... :)

Звучи ти погрешно. Не това казва статията.