Венета Харизанова мина под венчило с приятеля си Емил

Манекенката Венета Харизанова се омъжи за приятеля си - бизнесмена Емил Маринов в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова мина под венчило с приятеля си Емил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в стила на Версай? вероятно се копира стила на заведението Версай в София, защото съм била в кралския дворец във Версай, Франция и там такъв кич не видях, въпреки изобилието от цветове, материи, златни инкрустации, мрамор, картини и каквото се сетиш в излишък.

rivate spice малееее! маалата да се радва! що така хората с най-малко акъл, имат най-много самочувствие? сигурно сега чете и си мисли венетка: ми те ми завиждат, щото си взех богат балък!

Венета е готина , но с тази рокля прилича на пердето на баба ми.Между другото аз се ожених през 2007 и бях с къса рокля на сватбата си.Ама съм моден спец ааааааааааааа.

Венето, Венето що се излагаш с тая рокля. И толкова ли не се намери някой истински приятел на младоженеца, че да му каже, че е като годен циганин.

НЯМА ТАКЪВ КИЧ!

Аз не можах да разбера - костюмът скъп ли е, или е евтин и къде ни стяга чепикът? Защо толкова се вайкаме?

Дебела др път много е красива даже има си всичко защо трябнва да е като анорексичка Иначе роклята можеше и да е малко по различна подобна но друга с повече вкус Но да е жива и здрава и много късмет

Венета е много секси, но в тази рокля някак си, някъде се губи, всичко ми идва в повечко......... Много любов и разбирателство ви пожелавам!

Горкият чичко Емил! Вероятно е свестен човек, ама едва ли е от най-умните. Да се остави така да го изложи една... щях да кажа "пикла", ама тя вече и пикла не е... Жалка историйка!

Ето още един, който не знае как да си харчи парите.

Абе, тез редактори как оставят да има сравнение на Венета Хар. с Великата Моника Белучи. Акьл нямат.Да не говоря за силиконквите чорапи / ботуши. Идеални са за бьрдаците. Фолк класа. Аман от простотия.

Емил чий...Харизанов?

жалко, че е била модел и там каквото в Италия. жалко, че е красива жена а няма вкус. жалко, че харесва порно излъчването си. бляяяяяк

Veneta devstvena li se e omajila?

Венета е много красива ! Младоженецът се кава Елмаз и е половин циганин , никакъв Емил не е . Живееха срещу нас на Руски паметник поне 5 години и се познаваме много добре . Иначе честито

Роклята е потресаващо ужасна!!! За едно 12 годишно момиченце може и да е била бленувана, но все пак растем.И не би трябвало да растем само физически, но и психически.

Chestito na mladojentsite!Da sa zivi i zdravi i da im se rodyat prekrasni dechitsa,zdravi,silni,krasivi,umni i dobri!Shtom te sa bili shtastlivi v denya na tyahnata svatba,nie s komentarite mnogo ne vajim!Lyubov i razbiratelstvo im jelaya!

И с тази рокля е влязла в църквата да се венчае?С тези жартиери и този къс парцал където си мисли че е рокля....и после била християнка.Как можа да се изложи така,не прилича на младоженка а по скоро на "лека" жена.Съжалявам я!

Нещо не ме кефи тая булчинска рокля. Нещо друго си представях, но все пак мнението на булката е важно. А и след като се е харесала, няма страшно. Успехи в семейния живот и много щастие и разбирателство! :)

Венета по принцип е много сладка , но в този тоалет нещата са трагични. Младоженецът няма какво да го коментираме- скъп костюм , ама не и за него. Тази сватба е най-добрият пример, че с ПАРИ НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ СТИЛ!!! Не знам колко й струва роклята и кой колко може да си позволи , но можеше да пробва освен с Ели Сааб, също и в Проновиас, а дори и нещо на Вера уанг. Смятам че те някак си по ги разбират нещата.

Язък за момичето, изгоря момчето!Желая им щастие!

Не претендирам, че разбирам от мода, но категорично заявявам, че такъв кич нема - дали се е погледнапа в огледалото???

Хубаво момиче, ама защо тази рокля... какво си е мислела. че прави...

Е как можа да я облече тази рокля.... циркаджийска работа

Ох леле, тя прилича на порнозвезда а тои на шамандура, ми лика прилика са си! Да беше отворила едно западно списание Vogue за булки, да беше видяла как хората се обличат... Здраве и любов!

ден до пладне

пари + простотя = кич

Егати кича. Булката мяза на циганка от Факултето и те там са такива църни и натруфени.

Hа младоженците честито! Hе си спомням с какво стана известна венета харизанова.

помислих младоженеца за баща на булката-а кича е повече от очибиен:))

Е, тя не е чак толкова млада, та да и е баща. Всичко е точно.

Тъжно................ Иначе тя е първично-елементарно , но незлобливо същество. Нейна роднина, която е била на сватбата разказа, че събитието се е превърнало в парад на глупостта, безвкусицата и лошият вкус. Та затова е тъжно- с пари спечелени по нечестен начин не се купуват стил, възхита и уважение ! И все пак - нека са щастливи !!!

Е гати грозната булка.По-скапана рокля не бях виждала.Какво ли не правят парите!!!!!!!!!!!!!!

Пердето ми в къщи е по-красиво, за роклята имах в предвид. По-голям кич не бях виждала....................

Не всеки го може . Да хвърлиш толкова много пари, за да изглеждаш толкова евтино:))

Good God....

Венета е убийствено красива . А младоженеца не е Емил , а се казва Елмаз и е полу-циганин . Живяха до нас на Руски паметник и се знаем от поне 5 години

Хоули шит

Ако Ели Сааб види това умопромрачително творение на булчинската мода, сигурно няма да може да мигне цяла нощ, горкият - щот ако мигне, ще сънува кошмари...

изцяло подкрепям. а й било мечта от малка. ако на 12годишните момиченца такива жалки подобия на рокли са им мечта бах на къде отива този свят!!!

Абе тоя ще да е бизнесмен, щото е бая грозноват :D

роклята е грозна . венета има сексапил , и ако беше облякла една семпла рокла без рамена , с гол гръб , щеше да убие всичко живо...в този си вид е страшен кич . жалко . а да си мечтаеш за такава рокля....да не са гледали всички клипа на гънс енд роузес навремето ?

Ideiata e ot klipa "November rain".realizaciata e kofti.

И аз си мисля,че при една по- семпла и изчистена рокля щеше да изпъкне красотата на булката. В случая се получава акцент на тоалета ,а не на тази,която го носи.Клипът е към песента,,November rain,,- ето това е стил-клип,музика и текст- съчетани перфектно!

НАЙ ХУБАВА Е КЪДЕТО Е СЕДНАЛА - НЕ СЕ ВИЖДА ТАЯ БЯЛА ПРЕСТИЛКА ОТГОРЕ.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНА "РОКЛЯ"!

И още нещо - нали знаете защо Бг "звездички" и "величийца" се женят в подобни тоалети?! Защото нямат пари за Vera Wang и Еlie Saab. А ако имаха парите щяха да са в приличен вид на сватбите си. Защо ли - защото гореспоменатите дизайнери просто не правят подобни гаври с клиентите си...

много точно казано!

Уфф,тая е доста грозничка-жена ми е сто пъти по-красива от тая.

Ама жена ти не е на кориците на известни списания и не я сравняват с Моника Белучи, нали? ха-ха-ха

Ок - предполагам, че и Иванка спазва един вид протокол - на Висшето общество, каквото в Бг никога не е имало. Както виждаш аз намирам тази рокля за нормален географско - обусловен феномен и напълно разбирам защо има много хора като теб, които в неодобрението на тоалета виждат злоба. Нормално е, когато не си излизал извън границите на Бг да си далеч от културните порядки в едни по - изискани среди ... Дори тоалетът да е препратка към един старичък клип на Bon Jovi, то пак е проява на неуместен вкус. И ако не си разбрала - не говорим за физическите качества на Челси, а в какво ги е опаковала. И щом не ти хареса примерът, то моля те запознай се с работата на Elie Saab и пак ще си говорим...

Ти ли си средите на Saab? Indeed.

Пак ще ти кажа, че стилът е индивидуалност, не е благиатство от тоя и оня. А за озлоблението наистина има географски причини, също и социални.

Jivi i zdravi:)

Аз също много харесвам тази жена ... и съжалявам но е проявила изключителна безвкусица ... и прилича на фермерка ;( Наистина много жалко!

наи хубавата булчинска рокля която сам виждала и обувките са супер и булката е красива!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За жартиерите нищо не казваш. Найс а?