Зара: Христо Сираков ми показа какво е да обичаш

Зара разкрива, че с бившето си гадже Христо Сираков ще са в прекрасни отношения.

Обратно в новината

Коментари - Зара: Христо Сираков ми показа какво е да обичаш | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох написаното и съответно коментарите. Ей така от любопитство. И не мога да се начудя тъй ли няма какво да пишат нашите медии, та тръгнали да ни занимават с едно съвсем посредствено момиче, та даже и красавица я наричат. Боже, Боже слез та си прибери верисиите...

Прави ми впечатление, че на всички снимки устата и е отворена. Не съм сигурен, но предполагам, че това е "професионално" изкривяване вследствие на многократно повтаряни еднотипни движения/действия/! Греша ли?

Много ми е интересно, как всички плюете изказването й, но някой даде ли си сметка, че тя единствена от всичките му бивши не е казала и една лошо дума за него. Явно не трябва да се бъркаме толкова много в хорските връзки и винаги между двама души може да остане уважението. Няма значение тя каква е и той какъв е, явно хората наистина са се обичали по някакъв начин, за да могат да запазят толкова добри отношения помежду си и досега.

напротив, викаше му Ицо мекото

Тази история ми напомня за Владо Беряну и бившата му жена. Той каза, че желанието й да се радва и весели заедно с него е спляло когато се е появил другият мъж. Явно на младите жени не им е обяснено още като малки от майките им, че уважението към човека с когото решават да живеят е по- важно от случайна среща със сериен сваляч.

Докато има такива малоумно тъпи предавания като "Биг Брадър", ще се появяват и такива "вип" персони като Зара.Впрочем забелязали ли сте, че всички кухи лейки, които нямат достатъчно мозък в главата си се записват да учат я в някоя театрална школа, или започват да се занимават с мода ....или стават пр.Как пък една не взе да запише икономика ...например.

Нямам думи. Сърцето ми тупти с в ритъм с това на Зарка, Предполагам, че само Коко Динев, вече може да замести Сираков....любов, любов, любов...

dap1947

Еееех, накъде ни водят собствениците на медии, чрез продажните журналисти,какво поколение се стараят да възпитат!Как пък не намират нещо стойностно да проповядват!Просто да им е!Ден за прошка е!

ХАИДЕ ,МОЛЯ ВИ , МАХАЙТЕ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ОТ ЕКРАН. ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ДА Е ИНТЕРЕСНА????? НЕ, ДАЖЕ ОТВРАТИТЕЛНО НЕПОНОСИМА- ЗА МЕН , РАЗБИРА СЕ. НЕ НИ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ ПО- ВЕЧЕ ,АКО ОБИЧАТЕ С ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР.

Не само как се обича й е показал този папуас , а и шекерената пръчка е видяла.......

Тази не беше ли порно звезда? Цяла БГ я гледа майче...

Зара ми е симпатична. Колкото до Христо Сираков - струва ми се че е джентълмен, стилен мъж с вкус към красивото и с вкус към живота. Е, хубаво, защо пък не, щом няма оплаквания...

прочетох статията за 10 сек, а се смях 15 мин. не е тъпа зъбка - още хляб има в дедето

тая мома е закъсала за кинти, иначе нямаше да риве за дедо си

разтърсващо!!!!!! мама му стара как можа Шекспир да се роди преди толкова време...след като прочетох(да прочетох за да мога да коментирам) се надявам поне споменатите да са платили добра сума за да замърсят с тях ефира...

Защо не публикувахте коментара на най-добрия ми войник кап. Йосарян бе , момчета? Какво толкова нецензурно е казал-че основния мотив на любовта между Зарка и Ицо са възвратно-постъпателните движения срещу едни пари? Е, и... какво нецензурно има в това? Кап Йосарян не е употребил нито една нецензурна дума, за разлика от много депутати

А от къде са парите на дядо?

ма стига ни занимавахте с хора, които нищо не са направили но някак си са известни. онзи ден я видях да си кара х5-цата и какво? да не правиш нищо и да караш кола за 150 000 лева докато повечето са бедни като цурковни мишки и с това да ни занимавате е елементарно и тупо. кога вие т. нар юрналисти ще се научите да изпращате някакви стоиностни посланя на аудиторята си? защото от тази списка тук ни пращате посланието как една некдурна варненка със силата на междукрачието си може да живее над средното ниво. и какво? много поучително!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ох, Зарке,Заркеееееееееееее!

Ау какъв листопад бате.

Това е съвременната ''любовна'' история тип Ромео и Жулиета ,но малко побългарена ,изкривена та направо разкривена.Каква любов какво чудо.Направо да му се доповръща на човек от тоя псевдо елит.

И аз се разплаках,колко трогателно!

Зара и Христо бяха хубава двойка. Много им се радвах. Жалко, че се разделиха!

О! Стига! Насълзиха ми се очите.Ще заплача всеки момент. Каква чиста любов