Наследството на Елизабет Тейлър възлиза на 1 милиард

Според най-горещите слухове от Меката на киното наследството на холивудската легенда Елизабет Тейлър възлиза на колосалната сума от 1 милиард долара.

Обратно в новината

Коментари - Наследството на Елизабет Тейлър възлиза на 1 милиард | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майкъл Джексън остави 1/2 милиард в дългове... Жените са несравнимо по-практични. В най-добрият случай можем само да им дишаме прахта отзад...

Аха.. сама си е натрупала богатството, но била женена 8 пъти. И 3-тият й подарил колие с рубини, а 5-тият пръстен с диамант с крушовидна форма (от най-скъпите.) Поне не пишете глупости.

чудят се защо известните артисти живеят разгулен живот? защото парите ги бият по главите от всякаде. баба лиз, дали щеше да се жени 8 пати, ако не гонеше парите и дали щеше да има 1000 милиона, ако не и ги набутваха.

Жалко за умната жена. С толко много пари можеше да си поживее добре още дълго време ако по- добре се грижеше за здравето си. Явно угаждането с мъже, бижута и екзотична храна не правят хората безсмъртни. Поне можеше да се погрижи за доброто възпитание на децата, та сега да не стават за смях.

След 8 брака и аз ще имам 1 милиард ако съм жена!

Глупости!

О, напротив... хич не е глупост даже.

наи-добре е драги мои човек да може да се радва и ползва спечелените мангизи,но за ялост всяко нещо си има краи,мир на прахта и ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По четвърт милиард на калпак и още недоволни... Не е истина какви хора има на този свят.

НАПЪЛНИ СИ КОПАНКАТА , ПА САМО СВИНИ ЧАКАЙ...(ПОГОВОРКА) КАТО СИ Е НАПЪЛНИЛА ДОСТА КОПАНКАТА , И ДОСТА СВИНИ ЩЕ ГРУХТЯТ СЕГА ОКОЛО НЕЯ(КОПАНКАТА ДЕ!)

По-голяма част от парите и отиват за благотворителност.