Любимият гримьор на Лили Иванова ѝ посвети фотоалбум

Кирил Чалъков представи албум с фотоси, разкриващи неговото изкуство на гримьор, специално посветен на примата на българската естрада Лили Иванова.

Обратно в новината

Коментари - Любимият гримьор на Лили Иванова ѝ посвети фотоалбум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лили,прекланям се пред таланта ти!Прекрасна си!Няма втора като теб:

Пепа

Примадоната с Напомпаните устни и бретон до пъпа е световна звезда? Хайде моля, кой я е чувал извън бившия соц? Не знам за фотографа, но да се балгодари Лилето че има Фотошоп, че без него лошо...

O , sancta simplicitas

каквито и хули да се изпишат по адрес на Лили - тя е НАЙ-ГОЛЯМАТА

...на възраст.

Няма друга BG актриса,певица и жена,която на такава възраст да е с такава визия ! С грим и без грим ! Всички които се съмняват - да се погледнат сутрин в огледалото /ако са на тия години !!! / и тогава да злорадстват ! Дано да имаме такъв глас и визия в бъдеще - сега ТЯ е 1 в България !

Майка ми е на нейната възраст и изглежда далеч по-добре без лифтинги и без силикон.

А къде е известна и кой знае за нея?

Кирил Чалъков-с уважение и възхищение от творчеството му-наистина това което създава е творчество

Здраве,усмивки,позитивизъм пожелавам на Лили Иванова

Каква ти красота?Този красива жена виждал ли е изобщо?На фона на Лили Иванова дори и Деси Бакърджиева с големия нос и малките очички и Антония Петрова изглеждат като нимфи!Още един лешояд,който се е присламчил край остарялата примадона,за да припечели някой лев.Въпреки дългите ръкави,високата яка и грима ,възрастта не може да се скрие.Смешно е,не че е остаряла-това ни чака всички,а начина по който се мъчи да го скрие.

Успокой се- нямаш никакъв шанс да остарееш по същия начин като Лили.

а да го покаже ли според теб. добре се е покрила. по голи кълки и с голямо деколте ли искаш да иде на партито?

Че да го покаже ,бе,нали била красива?Нали самата тя казва ,че ако се съблечала щяха да забие всички в земята?Крие си врата и ръцете, защото тях няма как да ги оправи и са като на баба.Виж кълките ги показва щедро докато подскача по сцената и се прави на тийнейджърка.

Лелелеее...колко злобни и нереализиралисе хора има в България... Лили Иванова може да е стара, но е изключителен професионалист и талант. Не съм чувал друга Бг изпълнителка да пее като нея. Браво! Адмирации! Колкото до Антония..има неприятно излъчване, но за Бакърджиева съм на обратното мнение, тя наистина е красива, просто някои явно много и завижда, за да й слага такива снимки. Бъдете поне малко европейци и пишете стойностни коментари!

в бг прехода и баба лила са вечни. няма надежда.

Мило ми Марийче, преди да пишеш се осведомявай - естрада и поп музика е едно и също нещо, никой няма вина че тук в БГ така са и казвали преди време! Бихме си помислили че си леко тъповата.На Лили - здраве и още много хубави песни!

Голям гримьор, голяма работа. То бабата Лили е толкова страшна като я погледнеш в лицето. Ако някъде ме пресрещне на тъмно, можа и да умра от страх. Намерил и той с кой да се хвали.

... загубата няма да е голяма! Научи се да пишеш , а преди това да построяваш правилно изреченията.

Харесвам Лили Иванова не само като изпълнител , а и за това , че притежава неуморен дух.

И забалежете кои са ВИП-гостенките, уважили събитието - най-редовните му клиентки - баба Тонка Пернишка е на първа линия ! Без златните му ръце и помади няма да можем да ги познаем ! Браво, г-н Чалъков ! Правите толкова много ВИП-персони поносими за човешкото око !

антония пак е избрала кичозна рокля. тя обича усложнените модели, като така си мисли, че ще е по-оригинална, но всъщност изглежда селско.

Харесвам Лили Иванова,пожелавам и от сърце много нови песни.Тя е най добрата поп певица в България.

Тя е естрадна певица. Поп-музика е нямало през 60-те години на предният век

През 1954год възниква поп музиката. У нас в периода 1960-1990 год се нарича естрадна от думата естрада- сцена, но това също е популярна музика/ поп- популярна/.

Яко тъпо мнение - не било имало поп музика! Поп и Естрада е едно и също мила моя, въпрос на изказ! Осведоми се преди да драскаш където и да било. А за Лили - здраве и още много нови песни.

Най ме кефят тъпи мнения, като това на Марийчето тук!!!

По-интересно ще бъде ако й подари албум със снимки, които е правила без да прибегне към изкуството му. Ей такъв един албум ще бъде полезно и практично пособие за всяко домакинство с малки деца. "Веднага си лягай! Ианк тутакси ще извикам леличката от снимките в Онзи албум!". :))))

Неграмотен си- по- добре е да си доучиш... Не си мъчи мозъченцето да разсъждаваш по неща, за които не си дораснал.

леличка?

Реших да бъда снизходителна. :)))

и след 100 години нама да има равна на лили,така,че остроумието си го запази за някоя чалгарка,дето ти подхогда на просотiята.

Ами тя Лилито е най-голямата чалгарка. Винаги е имала изключително ординарен вкус и изкривена представа за себе си. А, да - за това колко била велика - някой да я знае извън България и бившия Соц лагер? Прилича на изрусена и натъпкана със силикон мумия...

Че Лили Иванова е прародителка на чалгарската визия. :) Винаги е била въплъщението на кича. Представи си Камелия и подобни със силикона и Барби проческите им след 40-50 години и ще видиш Лили Иванова. :)

Обещавам да припадна спотнанно от изумление ако успееш да се мотивираш за неграмотността ми и да посочиш конкретни грешки. :))) Прочее като ти гледам пунктуацията, почват да ми се образуват мечти да взема няколко урока от теб. :)))

икан- инак Онзи- не е същ. собствено име

Спотнанно? ! ? :))