Диетата на Лили Иванова

Примата на българската естрада Лили Иванова заяви в интервю за в. Монитор, че няма потребност да слуша как я определят за "най-великата".

Обратно в новината

Коментари - Диетата на Лили Иванова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми пести жената, в криза сме...

Лили е съвършенство, образец и класа-звезда! Десетки други концерти се отлагат всеки месец, поради липса на интерес и публика. Лили все още пълни залите!

я па тая само от вода ли живее пресушена стафида

Лили, твоето творчество говори най-ясно и нагледно що за изпълнител и човек си! Обичаме те, бъди жива и здрава и не обръщай внимание на завистниците!

Във всички нормални държави почитат талантите си, без значение на колко години са.Вземете Тина Търнър, Шарл Азнавур, ами какво да кажем за Бийтълс, Ролинг стоунс и т.н... Но, в тези държави има възпитание, уважение към личностите на времето. Докато не се изкорени злобата нищо добро не може да се очаква. А на тези които я наричат "бабичка", ще отговоря с една мъдрост: "ПОЧИТАЙ СТАРОСТТА, ТОВА Е ТВОЕТО БЪДЕЩЕ." А това бъдеще идва сигурно много бързо.Вижте себе си, сякаш вчера майка ти те водеше за ръка.

Правилно -староста е бъдещето на всички живи.Разликата идва от там ,какво искаш да видиш след себе си,когато годините натежат.Лили Иванова не е модела,на много хора.Да бабичка е и да не е редно да ни я натрапват.Благородството и красотата никога не са били част от Лили Иванова ,за жалост и от много други"звезди".

... не какво ИСКАШ да видиш, а какво си оставил след себе си. Явно ти искаш да видиш нещо след себе си, ама няма какво... Е Лили има...

Лили е голям глас, страхотна дисциплина и световно известна естрадна артистка. За новомодните идолки-силиконки е права - като се напомпат с парите на чичко-паричко и лъснат дибидюс в някое списание - и веднага "секс-символ", певачка, танцьорка ... Ако кълченето беше танц, всичките сатенки начело с главната щяха да са балерини, ама не е точно така! Не траят и ден до пладне, по-точно - нощ та до следващото пладне... А Лили ще се помни. За парите й - тя си ги изкарва и сама си решава - стига надничали в чуждата паничка!

Имам честта да познавам Лили лично и ще ви кажа само две неща: гледайте си работата и God Save The Queen!

God Bless Lili! Да е здрава и щастлива!

Говорете си каквото искате, Лили има глас все още и слага в малкиа си джоб чалгарките. А вие си дрънкайте колкото искате, дано всичкият ви негативизъм и злоба се илзее в интернетното пространство и в реалния живот сте по-добри, спокойни и уравновесени

А пазарът може да бъде манипулиран,така че не се заблуждавай че пазарът е най-добрата оценка за качеството.Много велики творци са живяли мизерно,а творчеството им е надживяло търговците.

Учудващо е дори как има толкова енергия, с такава оскъдна диета.

Българската злоба няма край. Затова сме в блатото и няма да излезем оттам./Визирам някои от изказванията по-долу./.

Лейди Баба отново се впусна в непознати води. Да се занимава с това, което може - щом все още има малоумници, които я харесват. Но да чете морал и да произнася квалификации - е тук вече се олива отново. Когато не пее, а говори в свободен текст, бълва лъжи, озлобеност, грандоманщина и пр. от сорта.

Значи Лили няма нужда от клизма, ако и се прииска нещо по-диво под юргана! :)

Във всички сфери е пълно с непрофесионалисти,затова сме на този хал.А на теб,Лили благодарим,че те има!Ти си супер звезда за нас/независимо от скромността ти/,огрявай ни с творчеството си още дълго!

тук си права

Не съм и фенка но евала за енергията и и волята която има.

Абсолютно е права! Пълно е с бездарници, не само при певиците, особено фолк - селянки, но и при актьорите. И не мисля, че е изкукуригала - всеки остарява.... да не забравяме!

По- добре само да пее!Почне ли да говори- става страшно!Жена като нея трябва да си знае цената.Какви бяха тези затрогващи попарки?!

Е,аз не съм от тези,дето харесват Лили,макар да не оспорвам,че е добра певица.Просто въпрос на вкус.Обаче за казаното от нея относно "нашествието на бездарници" съм абсолютно съгласна.Самата истина си е,но за съжаление няма изгледи за оправия в скоро време.

вузмутена сум от злобните коментари по отношение на едно от наи-емблематичните имена в булгарската поп музика през последните з0 години. израстнах с плочите на лили иванова. сега детето ми, което е на 10 години слуша някои от песните и и ги харесва.лили иванова има божествен талант и е достоино за вужищение че вече толкова години поддуря форма и е на сзената. булгарите трябва да се научим да уваяваме талантите си, в противен случаи сме осудени на обезличаване. пожелавам на лили да продулява да твори. има много още какво да предложи на идните поколеня. пожелавам и здраве и дулуг творчески живот. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в тази храна няма почти никаква хранителна стоиност- нито притеин, нито витамини, минерали и фибер. мадона се храни по спезялен режим -ниски калории, но висока хранителна стоиност. ялко, чи дори хаи-лаифа на бг е неграмотен ...до невазможна степен...+ това мадона тренира 3-4 часа дневно. бг слянията е многоооо далеча от всякаква цивилизованост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

позелавам на всички ви така да изглездате на 70 !!! а а с рака на сарцето признаите , не сме ли алки , че оплуваме истинското балгарско ? лили иванова е емблематична!

Рядко неприятна старица.

Това с попарката...,ами то съвсем храна за баби!Не бива така!Изглежда като мацка, опитва се да бъде жената вамп, но не се получава.Като певица- да, но като стил на обличане, поведение, говорене- не!Жена на нейните години може да изглежда прекрасно и без да се прави на маймуна и да подскача като шебек на сцената.Кому е нужно това?!Вижте София Лорен- женствена, достолепна и божествена!

подкрепям!

окончателно е изпуснало бабето. как поне едно дете не осинови старата стисла.

Велика или не няма значение.Би било добре да работим малко повече, отколкото да пишем негативно за всеки,които е постигнал нещо в тоя живот. Аз се възхищавам на нейния дух.Всичко останало , което се говори е само от злоба.

Староста е неизбежна.Казано е отдавна-едни остаряват като катедрали,дриги като галоши.Лили Иванова е от галошите.

някои като катедрали, някои като галоши ... ти си от третия вид- като кал....

злобно и неточно-не ме познавате.

От нея всеки може да се учи на професионализъм. Голяма е! И според мен е права. Нелепо е да се лансират хора с посредствени професионални качества, поради неясно какви причини. Но то така е не само у нас. За да "пробие" един талант са нужни още много качества, а дисциплината е фундамент.

Само пазара може да реши кой е велик и кой не. Всичко останало е социализъм.

Той пазарът си реши, чалгата се купува, но дали е добре за културата? И за всички нас? Пазарът решавал...тогава защо ни е гражданско общество и всички такива ценности, които пазара не признава?

А кой вместо пазара да реши. Знаеш ли Битълз защо са станали носители на титлата сър 3 степен. Защото са имали огромен принос към баланса на Великобритания от износ на плочи. Ако говорим за ценности и култура решавани от бюджетни служители ...не ми говори за това. Знаеш ли Паганини как е станал милионер. От концерти в Лондон, не от щатна заплата и т.н. и т.н. Така, че култура не се прави готови пари. То затова и на такова ниво ни е културата. Хайде обори ме ама с факти.

Лили ли?Ами тя е застаряваща баба облечена в прозрачен тюл.Грозно е... Нали?

Ами ти как си я представяш- във вълнено костюмче и ако може да вземе едно бастунче и да сложи забрадка ли.... Значи Мадона може да се чекне по чорапогащник в критическата, ама ....

кой каквото ще да си говори аз с тази жена съм пораснала и винаги съм я уважавала...как изглежда перфектно ...не всеки може да пази диети..я погледнете как изглеждат холивудските баби...да не са по-хубави от нея ...не добре си е тя ..а тези нашите силиконки и "пипнати" тунинговани от всякъде "певици-чалгарки"как ще изглеждат на нейните години- абсолютни карикатури ще се те сега са че тогава...Всичко е от завист поклон пред таланта и силата на гласа й -да си жива и здрава Лили ...ние верните ти почитатели те обичаме завинаги!

Бият я комплекси на стари години. Явно освен славата няма друг смисъл на живота.

Защо, твоя какъв е - да въртиш черпака в кухнята и да мъкнеш по 3 торби в една ръка, докато мъжа ти лежи пред телевизора и чака да му изпереш гащите и да му сервираш?

Хаха, много готина реплика!:)))

ЛИЛИ, това е едно от най-достойните имена в българската музика. Каквито и гнусотии да пишете по неин адрес, тя пак си остава Л И Л И. Нима харесвате повече разголените пайнерки с тяхните еротични танци и посредствено пеене. Слушал съм ги на живо в к-с "Приказките". Човек, който цени хубавата музика не издържа повече от 30 мин.за разлика от Лили, която можеш да слушаш с часове без да ти омръзне.поне напишете имената си за да стане ясно на всички кои са тия елементарни душици и завистици. Завиждате на таланта й, завиждате на външността й, завиждате на жизнеността й, завиждате на здравостовния начин на живот, който си е избрала, завиждате вероятно на всички които нещо правят. Не завиждам на вас, защото злобата не ви дава покой нито миг. Аз съм на 28 години и съм горд, че има такива неповторими български гласове и съм щастлив когато ги слушам. Лили, поклон пред тебе, бъди жива и здрава. Радвай ни с музиката си. Обичаме те.

"Всички са първи, всички са най-велики, идолите на тази държава, идолите на този български народ... То много идоли, много нещо!". Може да е всичко, може да не е първа младост, може да се изхвърля (въпреки че всеки с подобни успехи ще се изхвърля по малко) и т.н. обаче я някой тапет и мухльо сега да ми каже, че не е права в това си изказване?

Да е жива и здрава! Не съм и почитател, но я уважавам за това, което прави и енергията и успеха да го прави толкова години. На тия дето се чувстват задължени винаги да кажат нещо негативно - замислете се преди да кажете нещо, на кого е сторил човекът зло. Тази злоба и негативизъм оставете и насочете, към тези които наистина го заслужават - има не малко крадци, престъпници, имамници и корумпирани. Лили Иванова на никой не е сторила зло и нищо не е заграбила.

Лили пей и радвай хората.Генно заложената простотия у нас няма равна на себеси никъде по света.

писна ми от измишльотини и старчески лъжи. Великата лили явно е забравила излъчените по бтв серия документални филми - набиваше баклави, седеше на отрупани трапези, а по интервютата се прави на по-свята от папата, живее от въздуха. Плямпа за сромност, но във всички изяви такава липсва

Баба Лили съвсем изкукурига.

Когато на нейните години изглеждата като нея ,тогава давайте оценки.Яжте ,дебелейте и злобелейте!

Тая па, като я видиш отблизо и без грим, тогава ми съскай

Не искам да изглеждам като нея на нейните години: смешна в опитите си да подскача и да се облича като малко момиче. бабешките й бръки особено по шията са ужасни, макакр че се опитва да ги скрие с шалове и бижута. За нейните възможности би могла да помага на хората, да се раздава, за да я запомнят не само като добра певица, а и като прекрасен човек. Сега може ли да каже някой, че това сбръчкано и самовлюбено бабенце може да надмогне алчността и завистта си! А щом с тази диета се чувства щастлива, да си я пази, но според мен пак го прави, за да й завиждат и да бъде над всички.

Явно й се получава, щом като завистта така лъха от думите ти! Нормално е да има бръчки, Лили Иванова е на годините на баба ми! Но като цяло, изглежда перфектно за възрастта си и има много обективна преценка! А ти продължавай да ядеш в Мак Доналдс и да завиждаш! :)

Пфффф. карала го скромно, я питайте майсторите от Кубрат, дето и правиха къщата дали им е платила тая дърта скръндза, или как е искала да я карат със самолет в Кубрат, да пее на празника на града. Пенсионирай се по-бързо и да не те гледам, мумио.

.....и Бог да поживи Кирил Чалъков

горката - да яде крем-карамел без захар и яица - колко жалко да имаш пари и да не можеш да ядеж добре че беше балкантон и т.ж. - та да продаде някоя плоча - безпорно има много таланти открити и неоткрити - но наистина на планетата има място само за една МАДОНА,селин дион или маря кери , леиди гага

А откакто го няма Балкантон??? ..някоя плоча??!! Ей,злобата няма свършване!! Шапка и свалям на Лили,няма значение какво яде ,къде спи щом на тия години прави това ,което може ....пее

Дай си адреса и още утре ще ти изпратя "няколкото " плочи на Лили издадени от Балкантон.Но си приготви помощник,няма да можеш сам да ги носиш.

Скъпа, пише се безСпорно. Надявам се след този полуграмотно написан коментар от теб и оплюването на една личност/ защото личностите в България се броят на пръстите на едната ми ръка/, да се почувстваш по- горда от себе си и да ти олекне на дребната душица. Как можеш да сравняваш Мадона и Лейди Гага с Лили...

Хайде научи правописа, пък после критикувай. От слушане на чалга се затъпява, не го ли разбрахте!

....а в България има само една Лили Иванова и всички останали.

Превъзходна е!

Карфиол с мед??? Бляк

Верно!Ако кара на тази диета да е умряла до сега.Това е навъзможно да живееш на 2 белтъка и топла водичка...Хайде Лили, малко се пооля.