Шварценегер и Мария Шрайвър обявиха развода си

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер и съпругата му от 25 години Мария Шрайвър обявиха, че се разделят, съобщи АП.

Обратно в новината

Коментари - Шварценегер и Мария Шрайвър обявиха развода си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА АРНИ С КЕФ ДА СЕ ОЖЕНИШ С КЕФ ДА СЕ РАЗВЕДЕШ..А НИЕ ТУКА СЕ ТЪРПИМЕ С МЪЖЕТЕ СИ ЕДВАМ ЗАЩОТО СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМИ ОТ ТЯХ..

Съпругът Ви дали Ви чете коментарите? Или е на работа? Прочетете му го като се видите!

Аз не знам как я е издържал 25 години, е може би защото не е коя да е.

Леле тая голям вампир!

щ0 не си изчистите собствените задни дворове!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е-ех, това е да сдадеш поста, а от другата страна да ти изпозастрелят родата! Че за какво са си повече, няма келепир, понашенски речено. Бо-оже, и това беше пример за идеална известна двойка...

Всяка врзъзка приключва. Евала, че имат кураж, а и пари, да се разделят.

Напълно съм съгласна

Арни вече не е филмова звезда, а бивша такава, не е губернатор и айде шута. Жени... Никога не знаят какво искат, но въпреки това го постигат.

Арни няма да е бивша звезда, защото има е изиграл една от най-емблематичните роли в един епохален филм.

Какво точно искаш да кажеш-че се е омъжила за него,защото е филмова звезда ли? Ако не знаеш Мария Шрайвър е племенница на убития президент Джон Кенеди,така че помисли пак кой кого е издигнал!

Ееее, излагат се тези хора! Как може толкова тихо, кротко и културно да се разделят. Ми да почерпят пример от нашите "звезди", да се поучат как се прави от разните там величия като Николета, Божинов, Алисия....

Те са богати и един развод може да подейства освежаващо на тази възраст. Все пак те нямат нужда да се грижат един за друг в старините си, а задължителното присъствие на някой друг е неприятно.

"Мандатът на 63-годишния Арнолд Шварценегер като губернатор изтече на 3 януари и веднага ........" - Защо н го обявят преди това, а след.Какъв е толко проблема да се раделиш с половинката си, докато си в политиката. Не я разбирам тази поза, не само при тях ами историята знае и помни много такива подобни бракове, разпаднали се след изтичането на мандата...........

Много го уважавам Шварца, тръгнал е буквално от село и е стигнал високо в небесата. Това малцина го могат.

С целувки на правилни задници високо се стига, наистина малцина го могат. А Шварца е почнал със задника на Джо Уайдър, после малко режисьорски и продуцентски задници в Холивуд, и последно на Буш.

Могат да си го позволят финансово. Ако нямаха пари, щяха да си налягаш парцала докато "смъртта ги раздели", въпреки че не могат да се дишат .

Така е . Българите затова не се развеждат.

Ми то Марийчето на жена не прилича ... как няма да се разведе Шварци

И той е станал атрофирал бодибилдър с боядисана коса...

От човек, дето си членува името, не можем да чакаме да каже нещо умно, затова простено да ти е...

Ох, то пък защото той много прилича на мъж, нали?! Толкова е изкуствен, смешен и бутафорен! Само за пародийни филми на ужасите става.

Жалко...много неочаквано,като се знаеше,че бяха семейство за пример !

Нормално, след 25 г е твърде скучно вече. Даже много са изкарали!

Всъщност, двойката е обявила, че не се развежда, а се разделя. Не е едно и също, моля погледнете си превода...

след като узакони хомосексуалните бракове в калифорния сигурно е станал педал и ето ти развод...

Явно като такъв го виждаш в своите фантазии... Аман от поплювковци!

Между другото той направи всичко възможно да не се узаконят гей браковете в Калифорния, обаче гей организации извоюваха това чрез съда и Шварценегер нямаше избор. А що се отнася до брака му- жалко, защото бяха дълго време семейство, за което жълтите издания не успяха да напишат кой знае какво пикантно, особено за изневери...

Наистина жалко