Книга разкрива истината за раздялата на Брад и Дженифър

Нова книга, която скоро излиза на пазара в САЩ, разкрива цялата истина за раздялата на любимците Брад Пит и Дженифър Анистън.

Обратно в новината

Коментари - Книга разкрива истината за раздялата на Брад и Дженифър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пошла работа, от хорското нещастие, пари правят.Всъщност авторите не са виновни, а системата, която разби всякакви морални устои в обществото.

Малко мъже признават на жените си, че са влюбени в друга жена и постъпват честно преди да е станала публично достояние това. анИСТЪН ПРАВЕЕ ВСЯКАКВИ НОЕМРА НА бРАД, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ от които беше, че отказваше да имат деца заради нейната кариера. Един мъж не прощава това, никога. Ето че Джоли му роди 3 деца и пак си има бляскава кариера. А Анистън още подсмърча, че е загубила мъж като Брад Пит.

Тоест, ако мъжа иска да има дете, жената трябва абсолютно задължително да роди?

Не мога да твърдя, че жената трябва да роди на всяка цена. Това зависи и от двамата. В случая с Брад Пит и Дженифър Анистън той явно не е простил нейния отказ в продължение на 7 годин брак и тя го е загубила. Казват, че това е основната причина при тях. И при много други двойки се е случвало. В този смисъл е и моето изказване. Няма нищо неестествено, когато хората са женени, да създадат деца. По-скоро обратното буди недоумение.

коку

И аз между Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, бих избрал Анджелина...

И аз, и аз :)