Мариана Попова: Трябва да съм луда да напусна България

Певицата Мариана Попова не веднъж е заявявала, че двамата със съпруга й Ханнес обмислят да заживеят в чужбина, за да могат да отглеждат дъщеря си в по-спокойна среда. Оказа се, че решението им не е категорично.

Обратно в новината

Коментари - Мариана Попова: Трябва да съм луда да напусна България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая с тия сини джуки и венци сигурно е от родата на Иван Костов

Разбира се, че трябва да си луда да напуснеш България-че кой ще ти оцени граченето и лигавенето навън-ще умреш от глад!

Сега като има парички и изяви около Гласът на България няма да тръгне да напуска, но като свърши предаването и 15 те минутки слава, пак ще се разсърдиш на БГ марианче. Тука има работа за кръчмарските певици само.

дежурните злобни коментари са на ход, за мен пее добре и е добронамерена ,

Интелектуална нула. Чуйте в подбора на певци.

Мариана Попова пидава комунистически облик на всяко място където присъства.Някои си я омъжи набързо за некъв наивник от загниващия капитализъм че голям резил беше с другаря Гоце.Нито чужбина ни родина са в състояние да оправят крижия и нрав изкуствено разкривената и мутра и безпочвените и щения.То и никои не и симпатизира ,меко казано

тая я видях в някакво предаване по тв с една уста и нос разчекнати гнусна и грозна с нахалство до небето никакво покритие проста изцепи се да пее защото тя изпалнявала по добре тая песен еи тия хора в тая дарява нямат нито срам нито култура и тоя ако беше нещо добро щеше да я вземе тая ли глупости нали не си мислите че всички в чужбина са нещо да знаете от мен щом се е оженил за някоя дето е малко известна в бг тоя е нищо в страната си просто е дошал да яде и живурка на аванта

джуката и е отвратителна!не мога да я гледам как се превзема! да се измита от България!

Напускам България, без да ми мигне окото. Само чакам Ханс да посъбере още малко кинти, защото все още е финансово затруднен. :)

Добре пее госпожа Попова, но в последно време не владее нервната си система. Изглежда през изминалите години е амортизирала доста психиката си в изработването на стратегии за постигане на начертаните житейски планове!! Не е лесно да търсиш чужденци в които "да се влюбваш" с цел брак, а и да работиш интензивно по въпроса за създаване и скрепяване на семейство!

Сега ще ви вкарам малко интрига. Преди години, когато Слави Трифонов си търсеше беквокалистки, Алекс Раева, Деси Добрева и Марияна Попова бяха на дивана му и той отстрани само Марияна поради неатрактивен външен вид. Сега Марияна се изявява в шоуто му, което ме анвежда на мисълта, че шоу бизнеса се върти само едни хора в България, които си имат една колекция от хора, които ги пускат в различните си формати. Присъствието на Мариянка тук го доказва, както и на протежетата от другите формати, които минаха до сега. И още една интрига да ви вкарам : От Слави Трифонов нищо никога не е зависело. Той е един участник в шоутата си , както всички останали . Правилно изграденият му медиен образ ви кара да си мислите съвсем други неща. :))))))

Ами хайде вън,мила!!!

Зорка като хвана Гоце кой ще й даде пари за навън хахахаха

Много злобни коментари - имам усещането, че всички са писани от един и същ човек! Песента на Мариана "Фадо" си е много хубава...пък и въпрос на вкус, но стига с тая злоба за всичко!

Бъдете по добри и позитивни . не оплювайте всичко,независимо за кого и за какво става въпрос.Специално за Мариана Попова ,какво и е . Добре си е пее и то много добре и като виждам е и добър треньор в "Гласът на България. "

Дядка пак те е е ударило старческото слабоумие. Къде е синът ти и защо не те наглежда кви ги вършиш , ами те е оставил цял ден да седиш като на забавачка на компютъра. Ей хора, като имате стари родители грижете се за тях , не ги оставяйте безпризорни в интернет.

Права е Мариана Гоцевица, защо и е да напуска, тук дорде е Гоце все ще се намери нещо за нея. Иначе в чужбина трябва да търси някой друг "Гоце".

Моля, нека някой подскаже тук песен на тази певица. Аз не се сещам!

сърце.......невероятна песен!

хм не познавам песни на тази жена, напоследък се изявява по медиите, но лично на мен не ми е симпатична

Аа, Марианче, вече обеща да си ходиш, няма да се отмяташ! Ако трябва да сме напълно обективни - не, не ставаш. Може и да можеш да пееш (в което също не съм убедена), но нямаш една песен, с която да те запомня лично аз. Ако някой знае нейна песен, която да не е пълна боза, моля да сподели.

Много си е повярвала. Я малко се огледай! Нямаш реална оценка за себе си. Не ме кефиш ! Просташко държание. А и талантът й е спорен. Слушала съм я на живо. Издиша ...

песента и на евровизия беше ужасна, но тя е ок като певица. само дето в шоуто е постоянно пияна, или дрогирана, или на някакви медикаменти, или има следродилна депресия и не е взела мерки...

Имам въпрос към о . Колко от песните и са с неин текст и музика , защото то и обучен папагал е много добър на живо . А в бяла държава какво правим пеем в закусвалня по заместване , когато е счупен джубокса .

Ами ти си луда ма.Нормален човек може ли да се държи така?А като певица никой никъде не я е чувал.

Не знам какво мислите, но Мариянка си е права в едно: Това признание, което получава тук, никъде другаде по света няма да го получи... А тя обича да е на фокус. Независимо дали е талант, даровита, или бездарна... И независимо дали я харесват хората - тя си е намерила човека, който я е качил пред прожекторите. Там си и харесва... Останалото са подробности... Извън България ще е на сянка, а там е студено...и самотно... и кинти нема

Кви прожектори бе дядка? Някой някого качва ли пред прожектори ако няма ФАЙДА ОТ НЕГО? На някакъв недооценен рекламен агент ли ми се правиш?

;МНОГО Е ЗЛОБНА . ТОВА ГО ВИЖДАМ В ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ. ДА СЕ УЧАТ ТЯХНАТА КОМИСИЯ ОТ Х-ФАКТОР. ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЪЧЕЗАРНИ И ОБЕКТИВНИ. ПАРИАНА ИМА САМО ДВЕ ПЕСНИ КОЛКОТО ЗНАМ.

Злобен е Миро, не и тя. Грешиш.

Тоя, пък, Миро хем за нищо не става, а и само съска !

Такааа, Мариана я оплюхте вече, я за Миро пишете нещо или за Кирил Маричков и Ивана.

че тя сама искаше преди половин година да се маха от тук и го беше заявила на всеослушание....сега какво стана? Родулюбка?! едва ли, по-скоро лицемерка.

ххаха, била бездарна, вие нормални ли сте :) е коя е даровита, чалгите ли, малоумници..... една от малкото певици които пеят прекрасно на живо била бездарна, голям виц стана...;)

А къде си я слушал на живо? Защото от това, което чух на живо, изпълнено от нея беше страшно ....Пее по-фалшиво и от чалгарка...

тук ще бъдеш ликвидирана

От кого, от оня завистлив некадърник ли?

в БГ е неква. (псевдо) ви-ай-пи. а в Италиа ще е просто поредната мургава емигрантка

Не съм й фен, но нямам нищо против. Мненията, че е бездарна същно не споделям. Според мен си е ОК, това че нейните песни не самоята музика е друг въпрос. Влязох, прочетох статията, че и прописах, щото се издразних като видях заглавието! Защото преди време наистина четох други нейни изказвания! Е, по тоя повод .... нямам думи! Гледах и някои предавания, където е "треньор". Ееее... абе като певица си мисля че става, ама е баси ЛИГЛАТА! НЕщо май вярно си е повярвала прекалено! Колкото и шаблоноо да звучи! С една дума-абе пей си Мариянче, ама недей да правиш някакви крайни изказвания и по easy на малкоя екран!

Само че живеем в свободна държава и всеки може да прави каквито изказвания намери за добре, без да дава обяснения на никого.

Ами тя фъфли - защо смяташ, че може да пее? Не знам кой отсява и допуска такива "таланти". Че накрая и поучава другите сякаш е неоспорим авторитет.

Леля ти Ивана пачата е голям талант. Спор няма.

Защо не обърнеш малко повече внимание на въпросната личност и претенциите й? Какво искаш - като в приказката Новите дрехи на царя тя да е кръгла нула, а всички да й ръкопляскат?

Не съм й фен, но след като я има, значи си има почитатели. Защо трябва да се злобее толкова, не разбирам. Отвратително е...

... и образование- поп и джаз пеене. Поздрав с песента и ,,Фадо

А точно тази песен я чуй на живо, да видиш за какво иде реч. направо ще ти се прииска да се метнеш от балкона. Не бих си причинила никога повече ходенето на прояви на Мариана Попова.

Разбирам я. Извън България няма да може да се прави на голяма работа. Толкова изкривена самооценка има, че не може повече.

От къде толкова злоба и негативизъм към всичко около Вас мили хора???

Ужасно бездарна, едва ли някой има нужда от нея. в този смисъл ако може още сега да си взима еднопосочен билет и да ни лиши от бездарното си присъствие.

Ей ,злобари, я си заврете злобните коментари да не казвам къде-знаете си. Хубава е жената и талантлива и семейство си има. Какво искате на вас никой не ви харесва и Мадона да дойде пак ще и намерите кусури.

Миличката ...

Толкова си безинтересна, че веднага можеш да си стегнеш багажчето...

ЧЕ КАКВО ЩЕ РАБОТИШ НАВЪН.ДА НЕ МИСЛИШ,ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ ДА ЦВИЛИШ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА.ХОРАТА НАВЪН ИМА УШИ И ОЧИ.

Тая въобще знае ли какво иска?

Друга песен пееше преди половин година