Брад Пит: Страхотно е, че реших да имам деца от Анджелина

Холивудският актьор Брад Пит заявил, че едно то най-умните решения, които е взимал в живота си, е да има деца от половинката си Анджелина Джоли.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит: Страхотно е, че реших да имам деца от Анджелина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брад Пит, както и много други звезди, постоянно дават интервюта, канят ги за участие в различни предавания, а после техните изказвания се коментират и понякога доста изопачават. От dir,bg дори не са посочили кога и къде го е казал. Не виждам нищо странно да коментира семейстовото си, явно са го питали за подобни неща.

Голям удар е напрвил Брад ти Пит , няма що - зароби се с тази откачалка, от която Били Боб Тортън едва се откачи. Толкова са тъпи и скучни всички янки, затова боготворят разни измислени "звезди".

абе вие явно не разбирате , че това че на вас ви се иска да харесва анистан , не значи че тои иска. все конспирации ви се привиждат. доста е различно да се ожениш за някого от това да пожелаеш да имаш деца от него, поне в нормалня свят е така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брат Пит бля,ля,бля,бля...Джоли бля,бля,бля,ля,бля-те това прочетох.МногУ интИресна новина!Блях!

Наистина става досаден. Защо проглушава ушите на хората с избора си без да се интересуват от него. Да ги приказва, когато бившата му жена може и да намери малко щастие е някакси тъпо. Направо ми иде да изполвам израза мека китка. Що за мъж щв ги плещи такива.

Аз, пък добре направих ,че реших да имам деца от еди си кой! Нали страхотно!!!

Абе, всички тука сте големи специалисти. На какво отгоре правите дисекция на взаимоотношенията на хора, които нито сте виждали, нито някога ще видите на живо! Разбрам да сте пили и яли с тях и да ги познавате, а то...

не е нужно скъпа успокой се

Абе, какво им става на тези американци? Всичките им "звезди" говорят като друсани...!

столкова пари и бабъситтерс и ние няма да имаме никакви проблеми да имаме децка градина!

Добре, обясни ми, как е възможно да допуснеш толкова грешки само в едно изречение?!?

толкова ли не разбрахте, че при транслитерация се получава така? опитаите с изречения на латиница и ще видите. трнслитерираите "babysitter". сус здраве!

Научи се да пишеш, че си като aboriginal, нещастнико!

да наистина нещо се държи като ланено животно без причина -ама че егоцентрик -явно батерията джен която зареждаше брака му се отдели от него и сега няма откъде да смуче та се робва някак да си я възстанови -обаче е много долен тип пит явно

Абе много се разприказва тоя Брад откакто Джен реши да се жени.

Абе и аз тва се чудя много си прав, но като цяло Пит стана досаден с хвалбите си за избора си....има нещо гнило!!!

сагласна сам с теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се присъединя и аз към това мнение.

И аз се присъединявам. Пит много взе да мрънка и падна доста ниско. Моето усещане е, че и с Анджелина нещата му се разсъхват. Постоянно се мотае с някаква негова асистентка, а лудата беснее. Известните като тръгнат да се разделят, започват да обясняват колко се обичат и как няма нищо вярно в слуховете, че са в криза. А за Миро - не е необходимо да си ял с някого, за да си извадиш елементарен извод от негово изказване. Ако на теб винаги ти е необходим личен контакт за очеизвадни неща, това говори за непознаване на елементарната човешка психология.

Твърде категорично раздавате оценки на хора, които с постигнали много и в професията си, и в обществения живот, и с благотворителността си по света. Фактът, че носят отговорност за 6 деца, също заслужава уважение. А вие веднага "мрънка, паднал ниско, лудата". Освен това текстът е част от интервю най-верочтно, не е събрал хора само, за да им каже за избора си и децата. Хайд, проявете малко повече съобразителност и толерантност към хора с доказани постижения.