Филмът на Влади Въргала разплака от смях над 4000 фенове

Нетърпеливи фенове обсадиха новата спортна зала "Армеец", за да могат да гледат филма на Влади Въргала „Операция: Шменти капели". Във вторник вечерта беше невъзможно да се паркира пред залата, съобщават от lifestyle.bg.

Обратно в новината

Коментари - Филмът на Влади Въргала разплака от смях над 4000 фенове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

филмът беше едно невероятно успешно отразяване на българската действителност от 1989 г. до днес. Поздравления, Владо, за сценария, за играта ти - успя и да ме разсмееш, и да ме разплачеш! Позравления! Препоръчвам на всеки, който не го е гладал да отиде и да го гледа

Абсолютно вярно!!!!

Браво Влади!

Асенчо, има два вида вкус: добър и лош. Нашето кино, с малки изключения, принадлежи към втория. Не защото не може да бъде нещо по-добро, а защото, тези които се занимават с кино в Б-я са избрали варианта, който ги устройва най-добре, на принципа "Най-мразим да мислим", а и не искам да се напрягам, 'щото далаверата ми върви, така и така, а и защото не могат повече и не желаят да се учат, т.е. да полагат усилие. А Бог не дава нищо наготово, дори и на най-талантливия. П.С. Впрочем Dzver се е изказал много точно, та дори е спестил някои неприятни истини.

Влади е интелигентен и умен.Не чака някой друг да му напише сценарий и да му казва какво да прави.Браво.!Право в десятката!Филмът е чудесен!

Честен, искрен, точен и, уви, тъжен филм. Комедия на ръба на трагедията. Като живота в милата ни родина! Браво, Влади!

Гледах го, със смесени чувства съм. Оценявам стремежа към абсурдно-гротесковото, но малко ми дойде прекален. Някои много добри скечове, сравнително добри масовки, но и много досадни и излишни монолози с нравоучителен оттенък, лош звук и неясна дикция (стандартна слабост за БГ-киното) и общо впечатление за накъсаност, хаотичност и излишно многословие. Като обща оценка, става за гледане, но не и за възторгване по него.

Няма значение какъв е филма. браво за куража да го направят! Който не го харесва - да не го гледа! 4000 са направили своя избор! Дано 100 пъти повече да са тези по кината! Останалите да бършат сополи по Али Ръза и да мълчат!

еи тва е бг-работа,може едно нищо да си направил в живота си ,но важното е да оплюеш другите,а се смеем на цигните.по-зле сме от тях да ви кая.а за филма-далеч съм и едва ли скоро ще го гледам,но поздравления че някои прави нещо...не да мърмори....подчетавам - прави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До всички!!! Вас не са ли ви учили, как се изказва мнение/ теза? "Филмът ми хареса/ не ми хареса ЗАЩОТО..." Всичко останало е празни приказки и гледане на кафе.

От 37 коментара досега 12 са отрицателни и 25 са положителни. Кото знам, че мрънкалниците са най-активните писачи по форумите значи ФИЛМА Е СУПЕР. БРАВО !!!

хахаха наистина виждам по коментарите че българския народ сме злобари.Шменти-капели Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!

А, аз се разплаках от отчаяние от поредната БГ пумия, филмирана от един нискоинтелигентен шмекер. Така си е - няма как да избягаш от себе си!

Понеже си високоинтелигентен и грамотен, съм сигурен, че ще ме разбереш - пише се пОмия...

Не знам защо всичко се свързва с чалгата и все се плюе против нея.Хора като не ви харесва тази музика просто не я слушайте но недейте и да плюете против нея.Разни хора,разни идеяли.Аз не съм чул някой чалга изпълнител постоянно да плюе против друг вид музика.Щом я има и се слуша,значи има необходимост от този вид музика.

Бисере, нещо си в грешка. Чалгата не е музика. Както помията не е храна, а порното не е любов.

доста вярно:) няма да е зле Бисер да разбере и каква е разликата между драскачеството по форумите и познаване на пунктуацията:)

Браво, СИСИ! МНого добре казано...

Ами като знаем умствения капацитет на Въргалчето, не можем да му се сърдим, това е елита драги ми българи, свиквайте...

Премиерата беше супер. Защо не вземете да харесате нещо бре? Все сравнения правите, все сте по- напред. Ми айде холан. Стегайте багажа и марш при ония с по- добрите премиери. Ега ти му мрънкалата. После що ни била такава държавата. Ми от вас ни е такава, дето на едно нещо не можете да се зарадвате. За филма- браво на целия екип. Прекрасен филм, различен ........ Възхитена съм. Дори от задръстването. Това показа, че има много хор, които искат да гледат български филм. Браво още веднъж.

Права си, Бени. Политиците идват от нашите редици, не са ни ги спуснали от Меркурии... Няма как от нискокачествена маса, начело да застанат достойни хора. И това най-ясно си личи от коментарите на темите в този форум!

Ами дай да се радваме бе! Парното скача с 30/100, тока скача, захарта стана 3лв/кг, бензина скача... дай да се радваме! Циганите крадат, убиват български деца... дай да се радваме! Чалгата е за простите хора! А като знам какви малоумни текстове пишат - дори ромите сигурно използват по-богат речник в маанетата си. Прави си изводите. Хора, които могат да гледат такива повърхностни филми, да слушат чалга и да им харесва,и си мислят, че българския футбол е футбол (малко и спорта да го намесим) са ОГРАНИЧЕНИ!

МЕГА ЯК ФИЛМ ! ПАК ЩЕ ГО ГЛЕДАМ ! БРАВО !

браво !!! далеч сам и не мога да гледам филма но ако има от каде сте го закупя сас удоволствие . на добар час !!!

Филмът беше страхотен ..,сатиричен и тъжен ! Браво Влади ! Успех!!

Винаги като го гледам този (Въргала) -плача. Но от съжаление и погнуса. Не знам дали е направил нещо стойностно в живота и кариерата си. Макар,че в живота си поне е създал 2 деца, въпреки,че е с "чужда помощ"... То в кариерата му ? Подсетете ме и ще си върна думите назад. Всъщност , само в общества като "нашето" може да се ражда и съществува "нещо" като Въргала.

Колко тъп, грозен и гнусен коментар. Поне изчакайте да видите филма, пък тогава коментирайте.

Ами Вие дали сте направили нещо стойностно във вашия живот ,та коментирате живота на другите.Когато стигнете неговото ниво ми се обадете да ви поздравя,защото намирате кусур на другите , а не се погледнете в огледалото какво сте ВИЕ

За български филм -прекрасен,а организацията беше невероятна.Браво на всички от екипа,но най-вече на Влади.Невиждано за наще размери.

Поредната чалга простотия в пропадналата ни страна.

На кой не му понася да се изнася.А и да питам къде я видя тази чалгия във филма???На това му се казва ЗАВИСТ.Зависливнарод сме си и това е.Не можем да признаем,че някой е направил нещо хубаво и вместо да кажем БРАВО за усилието е по лесно да плюем и срявняваме.

Как успя да направиш 18 правописни грешки в 4 изречения, бе чеденце? Бравос!

Филма е строхотен.Браво на Въргала.Струва си да се гледа и препоръчвам всеки да отиде да го гледа и види родната ДЕЙСТВИТЕЛНА картина от началото на прехода до днес.Всичко е много реално пресъздадено за всичко е 1 към 1 с живота в България за съжаление.

Жалко ,че нямаше на кого да си оставя детенцето,за да го гледам.Но много ми хареса интервюто по BTV на Въргала.Успех!

Не съм гледал филма, но да вземеш Коцето за актьор ми се вижда безвкусица меко казано. Хубаво е,че се правят български филми, но дано този да не е връщане назад с няколко години когато за дълъг период от време нямахме гледаеми филми.

На българина му дай комедии - да затъпява прогресивно.

Ако не са комедиите,българинът няма и да се усмихва.На какво основание?А.. смехът е здраве.Толкова са сериозни нещата около нас, че предпочитам опростачване от време на време.

Е по-злобни коментари от доста време не бях чела. После искате българско кино, спортни успехи... Като не ви харесва не коментирайте. Новината е за премиерата на нов БЪЛГАРСКИ ФИЛМ, какво общо има движението около залата? Защо не мрънкате днес, когато цяла София ще е затворена заради Дилма Русев,а? И друго, кое от филма е "чалго-мутренска простотия"? Ти гледа ли го, че изявяваш такова мнение или си някой виден филмов критик? И сега за филма, аз с удоволствие ще отида на кино, а и ще заведа още хора с цел подкрепа не само на този проект, а и на всички нови БЪЛГАРСКИ ФИЛМИ, които хората се мъчат да правят, въпреки и на пук на хора като вас!!!!!!!

А ти кой си, че да ми казваш какво мнение да изразявам!?

Само ти оценяват мнението. Що ти искаш да ти забраняват ли?

Филмът беше страхотен - забавен, ироничен, на моменти тъжен... Може би най=качествения български филм досега като игра ефекти. Влади - поздравления за смелостта и късмет в бъдещите проекти!

След като Коцето е голямата новина от премиерата , нещата са много трагични в тази държава ! Филмът е художествен опит според нас успешен да се опише в комедиен дори гротесков начин всичко това , което преживяхме в годините след т.н. преврат/ нежен преход / от 1989 г. Дори малко е закъснял , предвид финансовите трудности , но се радваме , че е факт и добре е , че премиерата е преди изборите . Надяваме се , че хората преминавайки през хумора , ще разберат сериозността на съдържанието на филма ! Пожелаваме успехи и финансови постъпления за нови проекти !

Това, което си написал за филма, съм го чел за почти всеки нов български филм. Няма ли вече да измислим нещо ново?

Пише се "фенове" не "фена"

Пише се почитатели.

Bинаги е похвално когато има нови български филми.Aз живея в чужбина със семейството си,но се надявам скоро и ние да имаме възможност да гледаме този филм.Cъс злоба и завист не се стига до никъде.A колкото до граматиката в коментарите-положението е отчайващо!

Филмът беше страхотен, качествен с добър сценарии! Премиерата беше велика - все пак е първи опит в БГ и нормално да има нередности с паркиране и задръстване и т.н... Евала на Влади за всичко което направи - филма, премиерата... Късмет и напред!:)

Невъзможно бе не само да се паркира, но и да се пътува в района. Заради новия шедьовър стотици въртяхме излишни километри. Ако всеки път ще е така с тази гениално ситуирана зала - благодарим ти, Партийо!

Българска премиера - жените с вечерни рокли, презрамки и голи краки в обувки, а мачовците - по дънки и фанелки с тъпи щампи, като че ли са тръгнали да си ремонтират колата в задния двор... Под снимките няма надписи, освен "Премиера..", вероятно защото всеки си въобразява, че всички останали знаят по имена и лица тези потресаващи "звезди" от Коньовица, Горно Нанадолнище и кой да е публичен дом, наречен помпозно "импресарска къща"... Резилиада-а-а-а!

Вън наркоманите от форума.

Ти да не си този от снимката с пембяната блузетка?Много ни хареса на всички от интензивното, приличаш на калинка.

ами очевидно, даже и тези от Горно Нанадолнище са постигнали повече от тебе, пък ако ще и от Париж да си (въобще не ми пука откъде си)

Бядей не спрашивали! Пошла в парашу!

уфффф, че си досадна(((

Бабет, ти и тук ли си пренесе компетнециите? Пу, ама си по-досадна и по-малоумна от конска муха... Е, имайки предвид, че си безпартийна пенсия - то и разбиранията ти за мода и т.н. са останали някъде около 10-тия конгрес на БКП.

Ех,Аврора,Аврора! Защо не си стоя в публичния дом,ами пишеш във форума?

Защото не става, много е грозна!

Поредната чалгаро-мутренска простотия!

Това може да е мнение само на дете , или провокатор ! Ако сте първото попитайте някой възрастен , ако сте второто по -добре не пишете глупости !

Това е мнение на възрастен,какъвто съм и аз.За съжаление,такива филми се харесват на младото поколение,защото не са израснали само с БГ и руски филми.

Уникално беше.Браво на Влади и на целият екип.