Аманда Сейфрид: Мия косата си веднъж седмично

Актрисата Аманда Сейфрид разкри тайната на красивата си вълниста руса коса - миене само веднъж седмично.

Обратно в новината

Коментари - Аманда Сейфрид: Мия косата си веднъж седмично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Косата се мие максимум 3 пъти в седмицата....кой нормален ще го прави всеки ден!?! Миеш ли я всеки ден ще се омазнява бързо, а до 40-така може и без коса да останеш xD

Е такива са ми любими!!Смърдофелници!!Косата е орган на тялото.Други органи и тях ли ги мие един път в седмицата?Що за простотия!Коса се мие всеки ден или най-много през ден!Това си е нечистоплътност един път в седмицата!Косата се замърсява най-бързо..вмирисва се и събира какво ли не!Как спят тези хора на възглавница,която събира цялата гнус от косата...не знам!!

Вече пет минути се смея на глас на изказването ти....косата била орган на тялото!! Просто не е за вярване колко простотия ходи наоколо и как най-невежите умират да изтъкнат глупостта си първи! Все пак ме развесели, признавам си.

Сафрид на сухо... Мерингяс на гну :Х

Да си миеш косата един път в седмицата (4 пъти в месеца wtf?) е абсолютна мизерия. Представям си как смърди микса от себум, люспи, прах, стилизанти, улична мръсотия, пот, манджи, цигари и за капах сух шампоан. Отврат.

Кусата - добре, а пусата - и нея ли толкова често я миеш?

навремето джон бон джоуви парадираше с нечистоплътността си - гордееше се, че не се e къпал няколко години, не си спомням имаше ли въшки или не - да не би са роднина с уважаемата аманда

През останалото време я мие фризьора.

Аз също се къпя само в неделя.

...и като излезе му викаме всички от семейството: "Честита баня"

"Ползвам шампоан и балсам само веднъж седмично. През останалото време разчитам на сух шампоан" ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС ЗАГЛАВИЕТО!!! ИЛИ ПО-ТОЧНО, ЗАГЛАВИЕТО Е ИЗМИСЛЕНО!!!

обикновено не реагирам, на на тези години с тези отговори, е ужасно е. След малко няма да получава нищо от мъжете и от никой може би. А като стане на 50-60-70 няма да има и добър ден. А тя може и да не знае за тези писаници

А най-милото?

Най-милото си го мия всеки ден.

Переш си парите секи ден ли? Па убуу. И я еднаж си пуснах дънките у пералната със сичките 4 лева... Много криво ми беше, ревах 3 дни като Кобилкина после.

колко често я боЙдисваш и машосваш?

А мойта тайна е - не я мия изобщо !

И аз също.... егати новината!

Това маце дано мие съкровището си по-често, че иначе само на снимки трябва да се показва.

УЖАС!!!!!