Валери Милев снима първия български зомби филм

Експлозии, подпалени коли, каскади, престрелки и зомбита белязаха първия етап от снимките на българския игрален филм „Код: Червено“ (Code: Red), които завършиха тези дни край София.

Обратно в новината

Коментари - Валери Милев снима първия български зомби филм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчадия.Роби на Сатана.Направете нещо красиво-ама не можете.Егати снимката...отврат

Видяхте ли снимките... и Жельо Желев участва... :)

Не го гледайте.

Тоя мухъл минев още преди 15 години като студент в нбу все зомбита снимаше, оттогава никакво развитие. Челопеч, идея, дрън-дрън. При него всичко е сексуална девиация, без зомбита не му става, хероинаджия тъп.

Браво, сюжета звучи интересно, зомби-тематиката ми е любима. Надявам се, че режисьора наистина ще се постарае за разлика от разни аматьорски бози от зад океана...

Леле!! Пол Лоугън от "Мега пираня" ще падна!!! Дано не се вземат на сериозно с този филм, иначе зомби апокалипсис ми е любима идея

Познавам хората, и съм гледал трейълра !! Има го в интернет за всички желащи на страницата на продуцентите. Желая им успех и здраве!!

Много хубави Български филми по телевизиява но превода от турски не е качествен май май ама нищо де то така е то.

и филмът му същия квито бяха и клиповете му - въздух под налягане. лъскава обвивка - а отдолу кухо. и с каква компания от себеподобни се е събрал само - "холивудския" посредственяк рахал. не е лесно да си прост. що ли си хабят времето?

По-добре не се излагайте!

... ЦРУ изпращат в България свой агент (Бойко Борисов), който да разследва инцидента. В секретното поделение той попада на Цецо Шлифера, който подготвя мащабна фалшификация на изборите. СерГей СтаниШеф и честните милионери от БСП, обаче разбират за измамата, и е обявен код: червено. Кошмарът ГЕРП е на път да се повтори ...

Според мен трябва да се обяви код:синьо щото разни сини зомбита кръстосват парламента и центъра на София. :-) Има ли живот след смърта? - попита тъмносиньото зомби Бат Кост. Има, има стига да си вземеш имотите - отговори жълтото зомби от Мадрид. :-)

Зомби филм - изцяло български, в смисъл на криейтив.