Креми Оташлийска разкри рецептата си за успех

Макар нашата страна все още да не е на картата на световната мода, едно българско момиче вече покори подиумите на световните модни седмици. Това е Кремена Оташлийска, която блесна в 53 ревюта само за един сезон - есен-зима 2013/2014.

Обратно в новината

Коментари - Креми Оташлийска разкри рецептата си за успех | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубаво е момичето завиждам и за успехите ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има няколко доста успели българки по света в сферата на изкуството и науката, защо никога не пишете за тях?!

Защото опростачването на нацията е целенасочена държавна политика. Лесно се управлява нация от простаци, пиеши фалшв алкохол, прехласващи се манекенки, чалга и мутри. По-лесно е да си закачалка за дрехи, отколкото да си писател, поет, музикант, научен работник или какъвто и да е работник и да печелиш парите си с труд. Публична тайна е, че агенциите за манекенки са публични домове и там има елитни проститутки. Няма как да се издържаш с пари от ревюта, това го знаят дори майките, насърчаващи дъщерите си да станат манекенки. Но ... така е по-лесно. Любимата ми част е като излезе някоя манекенка да кърши ръце по ТВ и да обяснява колко трудна професия има. Шоу.

Говори за България, а не генерализирай!

много добре казано !

Краката й са тънки, като клечки ..все едно ще се счупят, и криви- какво красиво има в това да си болезнено слаб? По-добре човек да има хармонична и спортна фигура.

Зависи. Това не важи за висшата мода.

браво на момичето.!!!!успех!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БОЖЕ ОПАЗИ! И това ако не е садизъм - да изглеждаш като манекен на Освиенцим.....Що за естетика, що за извратени възприятия.....Роби на модните магнати...Истинско нещастие!

Кремена както и сестра и Бистра винаги са били толкова слаби. Приемете, че много често това е ген, а не резултат от гладуване! Успех Креми!

Аман от естети-експерти! И аз бях от този тип - 55 кг. на 175 см. (без да гладувам, без усилия, без спорт) и колко обидни реплики съм чула, включително от случайни непознати на улицата! Сложила съм ги в графа "българи-простаци" и си гледам живота. Да е живо и здраво момичето, да постигне мечтите си, защото знае как да се труди (за разлика от връстниците си тук в страната)

Защо пък садизъм? Приеми, че момичето е с такъв ген, виж й дългата грацилна шия. Щом тича по кастинги по цял ден, значи е здрава. Има време да се поналее като мине 50-те. И по принцип, по-добре такава благодарна структура, отколкото отсега да е нискодупеста трътла като множество българки.