Коментари - Съпругът на Нана: Уверен съм, че тя ще оздравее | Лайф.dir.bg
назад

Съпругът на Нана: Уверен съм, че тя ще оздравее

„Без подкрепата на близките си нямаше да се справя в тази трудна ситуация", призна водещата Нана в ефира на „На кафе", няколко месеца след като чу страшната диагноза рак.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Нана: Уверен съм, че тя ще оздравее | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано всики се надяваме-пожелавам ти само да стискаш зиби *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нека е жива и здрава, млада е, да си отгледа детенцето! Да, за болестта трябва да се говори, но и чувството за мярка е важно. А те, понеже си имат телевизия, нямат никаква мярка. Съжалявам, че го казвам, но ми поомръзна малко това прекспониране!

Студена и високомерна жена. Може би трябва да се научи на малко смирение. А иначе й пожелавам да се оправи...

Щом вярваш ти лично,че ще се справиш,ще го постигнеш.Знам,че четеш много,но потърси в link се разболяваме и как оздравяваме.УСПЕХ!

се тая

Само тези които са се докоснали до тази болка,могат да разберат.... и да са съпричастни.Бори се ,Нана Бог обича борците и нека вярата,надеждата и любовта да ти помагат в битката.Ще се моля Бог да е с теб в изпитнята.

Аз съм сигурна, че Нана ще се справи и ще оздравее.Желая още много прекрасни мигове занапред.

нана коя е???

Няма значение коя е за тебе или за мене. Тя е някой за някого и затова й пожелавам успех в борбата с коварната болест.

Те тая е глупак такъв!Какдво значение има, Такава и е работата и затова ползва екрана, за да каже истината на простаците, които говорят глупости. Много силна, борбена и симпатична жена. Много я харесвам, защото е откровена и добре прави, за да се поучат и други на неиното положение. Да не дава господ никому ! Желая ти много успех Нана и бързо оздравяваве и възстановяване.

Успех Нана.Ще се справиш,много кураж ти пожелавам.

Успех Нана! Ще се справиш! Всички са с теб!

Нана искрено ти желая всичко да се развива по най-добрия начин за теб с по-малко стрес.Хубаво е че има хора които те подкрепят в този кошмарен момент.Аз преживях този ад покрай съпруга ми ,който за съжаление не спечели битката...Много кураж и късмет и се бори с всички сили ,заради всички които не успяха...

Пожелавам и да се справи с болеста,да оздравее напълно и да бъдат много здрави и щастливи със съпруга си и детенцето още дълги години