Какви са най-честите грешки, които могат да настроят срещу вас обекта на вашата страст, из

Липса на прелюдия


Няма нужда да правите на партньорката си тричасов масаж върху копринени завивки на фона на нежна музика, че да я настроите за секс. Но когато от вас се очакват ласки, не стойте като препариран и не мислете постоянно дали случайно няма да си изгубите ерекцията. Направете й нежен масаж на раменете, покрийте с целувки ерогенните й зони. Яденето трябва да се затопли преди консумация, съветват майсторите.

Продължителни „мръсни” разговори

Разни въпросчета като „Ти си едно лошо момиче, нали?”, „Желаеш ли го?” и т.н. могат да се превърнат в един безкраен и излишен разпит. По-добре покажете на какво сте способен, вместо да разсъждавате.

Неблагодарност

Всеки човек иска, когато дава наслада, да получава същото в замяна. Жените не обичат мъжете егоисти. Затова ако не сте свикнал да връщате ласките, няма да получите висока оценка от партньорката си.

Един сценарий за всички

Всяка жена е уникална и затова трябва внимателно да анализирате езика на тялото й. Ако нещо в секса не й харесва, не се опитвайте да я превъзпитате с уж невинното: „Странно, това направо подлудяваше бившата ми.”

Твърде дълго


Нищо не е по-скучно от твърде продължителния секс. Оптималното времетраене на половия акт е около 20 минути.