Макар есенно-зимният сезон скоро да започна, вече е време да се ослушаме какви ще са модните тенденции за 2022, за да знаем какво да си купим, така че да бъдем напълно в крак с модата. Затова в днешната ни статия ще ви запознаем с бъдещите тенденции при дамските обувки.

Кои дамски обувки ще са на мода през следващия сезон?

Когато говорим за дамски обувки, със сигурност имаме много варианти, от които да избираме. Но нека видим кои от тях ще бъдат сред първенците на модните тенденции за пролетната колекция на 2022 година.

В предложенията за 2022 година ще се завърне ретро "Мери Джейн" силуетът с различни по височина токчета. Това са изключително стилни обувки, които могат да се носят включително по официални поводи. Изглеждат превъзходно, а най-хубавото е че могат да се комбинират с офис облекло, с елегантен аутфит и с ежедневни панталон и риза. Отворената им форма ще е чудесен избор за топлите пролетни дни на следващия сезон.

Така наречените акваобувки също ще направят появата си през пролетта на 2022. Да, те първоначално са били измислени като обувка за морето и океана, но пък поради удобното им обуване и комфортното носене ще ви предоставят добра възможност да се насладите на комфорта на стилните съвременни обувки. Обърнете внимание, обаче, че те са подходящи за ежедневието, а не за работа, за спорт или за официални събития.

Плетената обувка също се връща на мода. Тя ще предостави интересна ежедневна визия на всички дами, които харесват този тип обувки. Изглежда отлично, а и е нещо, което не сме виждали скоро, така че ще е вълнуваща и красива. С ниска подметка е, което я прави подходяща и за дами, които не обичат високите токчета. Леко по-голямата височина на плата от страната на петата прилепва плътно по крака и ще ви предостави удобно преживяване. Плетените обувки ще са модерни и актуални през следващия сезон.

Друга тенденция за следващата пролет са пухените сандали. Ще видите множество такива и във физическите, и в онлайн магазините на ССС. Те предоставят визионерски дизайн, който обаче не забравя да се погрижи за удобството ви. Ще бъдат налични в множество модели, така че всеки да си хареса по нещо. Тази тенденция ще важи и при чехлите - ще можете да откриете кожени чехли с пухеста горна част. Този тип обувки ще са чудесна възможност за по-прохладните дни, тъй като ще ви осигурят стил, като същевременно краката ви няма да измръзнат толкова, колкото биха с обикновените сандали и чехли.

Балеринки - тенденция, която също ще се появи по подиумите. Това са изключително удобни обувки, които осигуряват близък контакт с повърхността, по която стъпвате. Следователно са страхотна възможност за всички онези, които искат по-пълноценно усещане при ходене.

Не трябва да пропуснем да споменем и спортните сандали, които ще са на мода през пролетта на 2022. Множество подобни продукти ще можете да откриете в богатата продуктова гама на ССС, който изобилства от първокласни обувки и това ще е валидно още повече за следващия сезон. Качеството на стоките, които предлагат е ненадминато. В същото време цените са изключително достъпни за всички потребители. На последно място, но не и по важност, е възможността да пазарувате в техния онлайн магазин и да се възползвате от ексклузивни предложения. Всичко това звучи повече от невероятно и силно препоръчваме да разгледате техните оферти възможно по-скоро.

Как да намеря точния размер обувки онлайн?

Просто измерете дължината на стъпалото си от петата до върха на големия пръст като използвате рулетка или шивашки метър. Запишете това число - по него ще се ръководите в таблиците с размерите на онлайн магазините, за да откриете размера си. Това ще ви позволи да намерите точните обувки онлайн.

Силно се надяваме, че с всички тези съвети сме успели да вдигнем завесата на предстоящите модни предложения за следващата година. Нямаме търпение да видим как ще ги съчетаете с вашето облекло!

*Спонсорирана статия