Джъстин Тимбърлейк има кратка връзка с огнената певица Фърги през 1996 година. Тя е първата му "по-възрастна" приятелка. "Джъстин и аз излизахме и се забавлявахме. Никога не сме били сериозни. Той беше Г-н На мига", казва Фърги.

От 1999 до 2002 следва най-известната връзка на Джъстин с детската му любов Бритни Спиърс, колежката му от детското шоу "Мики Маус клуб". Двамата мечтаеха да са заедно завинаги, но приказката свърши.

Тимбърлейк се запознава с Камерън Диас на наградите на Никелодеон и тотално си пада по нея, въпреки широко коментирана разлика от 9 години. Двамата се разделят с "любов и уважение един към друг". Връзката им продължава от 2003 до 2007 г.

През 2011 г. излизат слухове за любов между Джъстин и Мила Кунис, припомнят от еonline. Докато той е разделен с Джесика Бийл го свързват още със Скарлет Йохансон, Оливия Мън, Оливия Уайлд.

Един от големите удари на Джесика е Капитан Америка - Крис Еванс. Той е неин екранен партньор и партньор в живота от 2004 до 2006 година.

След това актрисата веднага започва едногодишна връзка с бейзболиста от нюйоркските „Янки” Дерек Джетър. Двамата се забавляват по клубовете на Лас Вегас и плажовете на Пуерто Рико.

И Джесика Билй не пропуска да се забавлява по време на раздялата си с Джъстин през 2011 година. Тя има кратка афера с екранния си партньор Джерард Бътлър и не пропуска да се повози на мотора му.

Вижте гаджетата на Джъстин и Джесика >>
Сватбата >>