43-годишната Джоунс сподели какви са най-важните неща, които държат двамата заедно през годините - уважение, свободно пространство и чувство за хумор. “Прекарваме ужасно много време заедно, но внимаваме и да си оставяме пространство за лична свобода“, сподели тя.

Актрисата обясни, че със съпруга си са много различни, но именно това им помага да се допълват взаимно и да поддържат романтиката. “Майкъл обича графиците. Той постоянно търси в календара, щателно проверява датите, организира почивката ни по часове. А аз просто се събуждам и питам “Какво ще правим днес?“ Много по-спонтанна съм от него“, заяви Катрин Зита-Джоунс.

"Що се отнася до разликата в годините ни, не тя е забележителното, а колко си приличаме. Имаме безгрижни отношения", сподели още тя, въпреки че в последните години двамата преминаха през сериозни проблеми като борбата на Майкъл Дъглас с рака на гърлото и престоя на актрисата в психиатрична клиника за лечение на биполярно разстройство. Изпитанията обаче не само не попречиха на любовта, но като че ли още повече затвърдиха силната връзка между двамата.

Вижте снимки на Катрин >>