"Малко са думите, с които мога да опиша колко съм развълнуван, че ще бъда в следващия "Бързи и яростни". За мен поредицата е много повече от франчайз. Това е завет", коментира Скот в профила си в Instagram.

Вижте снимки на Скот >>

Той добавя, че поредицата е специална и поради лични причини, тъй като ще наследи Пол Уокър, който е бил сред близките му приятели.

"Карахме сърф, пътувахме, той ми беше голям модел за подражание. И продължава да е. Беше като мой по-голям брат. Пол, ще те накарам да се гордееш с мен", написа Скот.

През януари името му бе сред претендентите за ролята на младия Хан Соло в спин-офа (отделен филм, който показва какво става между основните епизоди) на космическата сага "Междузвездни войни".

Както стана ясно, в "Бързи и яростни 8" се включва и носителката на "Оскар" Чарлийз Терон. Тя ще е в екипа на "лошите". Лентата ще бъде режисирана от Ф. Гари Грей. Чарлийз и преди е работила с него над римейка от 2003 г. на "Италианска афера".

Снимките за "Бързи и яростни 8" се очаква да започнат през май. Вин Дизел ще се завърне на екран заедно с "редовните участници" Мишел Родригес, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Лудакрис, Елза Патаки и Лукас Блек. Очаква се към тях отново да се присъединят Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън и Кърт Ръсел. Филмът ще излезе на екран след година.
ИЗБРАНО