85-годишната кралица носеше цяла вълнена жълта рокля с втъкани на ръка мъниста на яката във формата на слънчеви лъчи и вълнено жълто сако, ушити от дизайнерката Анджела Кели. Тя беше съчетала роклята с жълта шапка с направени на ръка копринени рози и цветни кайсиеви листа. Тя носеше диамантената брошка на кралица Мери True Lover`s Knot, закачена на сакото й.

Майката на Кейт, Керъл Мидълтън беше облечена с небесно синьо вълнено палто до колената, сътворена от покойната Катрин Уолкър, любимата дизайнерка на майката на Уилям Даяна. Под него тя носеше небесно синя копринена рокля, също на Катрин Уолкър с къси ръкави. Шапката на Керъл Мидълтън е дело на Джейн Корбет, която идва от родния й град Бъркшир, западно от Лондон.

Втората майка на Уилям, херцогинята на Корнуол Камила, носеше рокля на дизайнерката Анна Валентин, която уши и роклята за сватбата й с принц Чарлз през 2005 г. Роклята беше с цвят на шампанско и синьо палто, шапка на Филип Трейси, обувки на Джими Чо и чанта на Анна Валентин.

Вижте снимки >>