Едно от най-успешните и доказали се имена в българската журналистика - Кеворк Кеворкян - ще възроди легендата „Всяка неделя” в ефира на Нова ТВ в началото на септември. Продуцент на предаването ще бъде „Междинна станция”

Предаването, утвърдило се през годините като истинска институция, ще се завърне на екран във вида, в който е познато - с емблематичната рубрика „Събеседник по желание”, както и с телемостовете от различни краища на света. Очакванията са продуцентите и водещият да продължат характерните за предаването провокативност, динамика и неподражаем стил на водене.

За автентичното усещане ще допринесе и студиото, което напълно ще запази оригиналния си дизайн. Без промяна ще бъдат графичният облик, музиката и денят и часът на излъчване – всяка неделя от 17:00 до 19:00 ч. .

Първото издание на "Всяка неделя" е излъчено на 7 януари 1979 г. по Първа програма на Българската телевизия. Спирано е няколко пъти. В предаването се разгоря един от най-големите медийни скандали изобщо в Източния блок – след интервюто на Кеворкян със съветския академик Николай Амосов, който отрече един от основните постулати на комунистическата идеология.

Първоначално водещи са Кеворк Кеворкян и Янчо Таков, а новините се представят от Димитри Иванов. Спира се през пролетта и окончателно през юни 1989 г. "поради нарушаване на програмната дисциплина“ (редовното просрочване на времето и навлизане в територията на „Лека нощ, деца!“). Веднага след 10 ноември същата година програмата е възстановена.


Третото й издание през годините 2000 – 2005 година се превръща в лидер в областта на публицистиката. В множество проучвания, правени през годините, „Всяка неделя” и нейният водещ са сочени от зрителите като най-успешната програма и най-успешния водещ. Водещи в този период са още Петко Бочаров, Стойчо Керев и Игор Марковски, втори водещ е Мартин Карбовски.
ИЗБРАНО