На 24 декември в 10:30 по WNESSTV ще видите специалната коледна фотосесия на Гери Дончева Янков и дъщеричката ѝ - Мария Магдалена. Момиченцето наскоро навърши 5 месеца и вече върви по стъпките на мама, като с удоволствие и усмивка застава пред обектива. Както вече се досещате, една от темите в празничния епизод на "По стъпките на красотата" е точно за така модерните през последните години фотосесии. Освен това, Гери и екипът на предаването обещават на зрителите много настроение, оригинални идеи за коледна украса и страхотни предложения за постни ястия. Тази събота Гери ще върви по стъпките на красивата и незабравима Коледа.

Ярки цветове, изчистени нюанси или и двете? Как украсихте вашия дом? Живо коледно дръвче ли избрахте, или изкуствено, за да се грижите за природата? За това какви са тенденциите в коледната украса и какво се промени през годините Гери ще говори с Екатерина Ташева, по-позната като г-жа Череша. Тя е експерт в празничната украса. Но не само. Специализирала е фотография на новородени и бременни в САЩ при един от топ 10 фотографи на майчинството в света. Повече от 10 години г-жа Череша създава незабравими, красиви и топли спомени, уловени в професионални кадри. Именно тя ще снима Гери и дъщеричката ѝ, а зрителите за първи път ще видят красивите кадри. Освен това, г-жа Череша ще сподели мнение за това мода ли са фотосесиите, или е наистина важно да пазим семейните спомени в снимки.

В празничния епизод е отделено и специално време за оригинални постни ястия за Бъдни вечер. Предложенията са приготвени от шеф готвач във веган ресторант, който е избран за снимките неслучайно. Той е Борислав Стоянов и е победител в категорията "Ястие със зеленчуци" в първото българско кулинарно състезание "Ястие на годината" по Soul&PepperTV. Борислав ще приготви 7 нетрадиционни ястия, които Гери с нетърпение ще опита пред камерата.

Всичко това и още интересни истории очаквайте утре в "По стъпките на красотата" в 10:30 по WNESSTV.

Снимка: Wness TV