Известният български актьор Христо Петков влиза със специална роля в новия български сериал на bTV - "Съни бийч". Този петък, 13 март, от 20.00 часа звездата от Народния театър ще се превъплъти в образа на покер-играч милионер, който създава проблеми на Гомес /Бойко Кръстанов/ и Жорката /Даниел Пеев/. Героят му се вплита в сюжета на поредицата, сблъсквайки се челно с персонажа на Явор Бахаров, за да се впусне в задкулисния живот на хотела и курорта.

Във фаталния петък 13-и в "Съни бийч" ще се случат куп фатални събития. Рано сутринта в хотела пристига много странен клиент - безпардонен и директен, той казва право в очите на хората това, което мисли. Оказва се, че гостът - Алексиев /Христо Петков/, е бивша световна покер звезда, а Жорката му е голям фен. На Никола /Явор Бахаров/ му трябват спешно пари и иска да организира нелегален покер турнир, в който покер звездата да "обере" най-богатите хора на Южното Черноморие. Има обаче един проблем - звездата Алексиев е алкохолик и на него не може да се разчита. Задачата да го опазят естествено е възложена на Жорката и Гомес.

Гомес е и в друга драма - бившата му съпруга Елена /Виктория Николова/ и синът му Марти /Фелимир Миланов/ пристигат в хотела, а те знаят, че той е фронт офис мениджър, а не пиколо.

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Гомес трябва да намери начин истината да не излезе наяве и целият персонал в хотела му помага. Ще се справи ли Гомес с нелеката задача да запази истината в тайна и да не разочарова Марти, и как Никола Тасев ще се намеси в историята, зрителите на bTV ще видят този петък в 20.00 часа.

Снимка: bTV