Пълни с обрати ще бъдат следващите два епизода на "Ергенът" - тази и утре вечер. Зрителите ще станат свидетели на забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и две целувки, след които нищо няма да е същото. В надпреварата за сърцето на Евгени Генчев продължават 21 дами, но и тази седмица за две от тях приказката ще свърши и ще трябва да напуснат имението на любовта завинаги.

Снимка: bTV

Тази вечер (8 март) своята покана за индивидуална романтична среща ще получи дама, за която усамотението с Евгени е дългоочаквано. Новият "ерген" на България ще посрещне избраницата си с конче за езда, а след това двамата ще се разходят из най-красивите кътчета в Бодрум, хванати за ръка. Каква изненада е подготвил Евгени за девойката и с какво ще успее да я трогне почти до сълзи, предстои да разберем от 21 часа по bTV.

Междувременно, в имението останалите момичета ще трябва да се разделят по двойки "най-добри приятелки" и да изразят мнение коя от дамите, според тях, е "най-талантлива", "най-романтична", "най-умна", "най-фалшива", "най-надута", "най-жадна за внимание", "най-лесно податлива на манипулации", "най-неподдържана" и "най-голям провокатор". На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за невиждан досега скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.

Снимка: bTV

По време на традиционния коктейл Евгени ще провокира участничките с вечер, в която "дамите канят". Момичетата, от своя страна, ще предприемат стратегия, която определено ще успее да изненада виртуоза, но за една от тях престоят ѝ в романтичната надпревара ще се окаже обезсмислен. Вечерта ще завърши с разтърсваща Церемония на розата.

В четвъртък вечер (9 март) е време за поредната групова среща, в която 10 от претендентките ще се превърнат в сексапилни "спасителки на плажа". На тях ще бъде поверен живота на "давещия" се Евгени, който ще трябва да спасят с всички възможни техники. Най-добрата "спасителка" ще получи възможност да прекара остатъка от деня си в компанията на музиканта на пикник на брега на морето.

Снимка: bTV

Вечерният коктейл обещава да бъде изпълнен с обрати, а в имението ще се разрази истинска буря от страст след една неочаквана целувка, която ще се приеме с огромна изненада от страна на останалите претендентки. Зрителите предстои да станат свидетели на инфарктна Церемония на розата, в която една от дамите ще събере смелост да целуне страстно Евгени пред всички останали, а за друга бодрумската приказка ще приключи завинаги.