Звездната двойка и шестте им деца в момента живеят във Великобритания, тъй като актрисата снима новия си филм "Maleficent". Те си купили билети по 3 паунда за улично парти близо до дома им в Ричмънд, югозападен Лондон в събота във връзка 60-годишнината от възкачването на кралица Елизабет II на трона.

"Брад и Анджелина знаят за тържествата. Изпратена им беше информация и те проявиха интерес", съобщи представител на организационния комитет на партито. "Брад и Анджелина обичат Англия и бяха приети много добре в Ричмънд. Те искат да се включат пълноценно в тържествата за юбилея. Децата са много развълнувани", допълни друг източник.

Събитието ще включва мач по крикет, футболен мач за децата, изрисуване на лица, състезание по приготвяне на торта и местните жители се надяват, че звездната двойка ще се включи в тях.

"Цялото събитие е до голяма степен ръководено от общността. Ще бъдем много щастливи, ако Брад и Анджелина дойдат. Като общност ще сме много доволни, ако се включат. Те не са единствените известни хора, които живеят тук", заяви организаторката Ема Гибънс.

Снимки на семейство Джоли-Пит >>