Има много начини човек да се поддържа млад. Чрез йога, медитация, специален хранителен режим и т.н. И все пак има звезди, на които и самият Дориан Грей би завидял. Все пак наистина е невероятно да изглеждаш на 25, когато си всъщност на 70 години, нали? Е, за някои хора, особено за звездните дами тук, това е самата реалност.

Вера Уанг на 71

Точно днес модната дизайнерка навършва 71 години, но нито лицето ѝ, нито тялото ѝ издават този факт.

Снимка: Официален профил в Instagram

Иман на 64 години

Модел, актриса и бивша съпруга на покойния Дейвид Бауи - Иман изглежда невероятно на 64 години.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от IMAN (@the_real_iman) на

Холи Бери на 53

Холивудската актриса явно е намерила рецептата за вечна младост и сякаш става все по-красива с годините.

Кортни Кокс на 56

Преди дни актрисата, изиграла Моника в "Приятели" навърши 56, но... да, годините са само цифра.

Скрийншот: Instagram

Салма Хайек на 53

Наскоро актрисата публикува своя снимка без грим и тя спечели над 400 000 харесвания. Да, актрисата определено заслужава комплименти за младежкия си външен вид.

Дженифър Лопес на 50

Невероятно е как изглежда тази жена. Разбира се, тя не спира да тренира и се грижи за себе си, но все пак да изглеждаш на 25, когато си на 50, е повече от велико.

Снимка: Официален профил в Instagram

Йоланда Хадид на 56

Тя е бивш модел и майка на три деца - Бела Хадид, Джджи Хадид и Ануар Хадид. И всичките са божествени като нея, и всички са поели по пътя в модата, като нея. На тази възраст Йоланда продължава да притежава завидна физическа форма.

Хайди Клум на 47

Никой не може да оспори факта, че Хайди Клум изглежда чудесно. Манекенката, която е и майка на 4 деца, притежава същите красота и елегантност, с които можеше да се похвали и на 20 години. А е вече на 47.

Синди Крауфорд на 54

Синди е съвършена, както преди 10, както и преди 20 години. Възрастта се отразява много добре на манекенката, като не ѝ се отразява изобщо.

Кристи Бринкли на 66

Ако погледнете снимка на бившият модел, актриса и бизнесдама Криси Бринкли, сигурни сме, че няма да познаете възрастта ѝ. Тази година тя навърши 66 години, но по нищо не личи да е така.