Абитуриентският бал е от най-значимите събития в живота на всеки човек, защото отбелязва края на една глава и началото на друга в неговата история. Именно това е на път да разбере рапърът Явор Янакиев, по-познат на широката публика с артистичния си псевдоним 100 кила, който през май т.г. ще има два повод за празнуване, първият е 35-ия му рожден ден, а вторият - завършването на 12 клас.

В момента ученикът в IV вечерно-сменна гимназия "Отец Паисий" търси най-подходящия костюм, който да облече за специалната вечер. В официалната си Инстаграм страница той качи галерия от три снимки, на които позира в елегантен кариран бежов костюм.

Вижте кадрите >>

"Първа проба за абитуриентския бал, бейби! Випуск 2020. 1, 2, 3, 4, 5, 6... 12", гласи посланието към публикацията му.

И докато той самият издирва правилното за себе си облекло, междувременно той снима поредица от видео клипове за социалната мрежа, в които представя тазгодишните зрелостници последните тенденции в тоалетите и други интересни модни факти.

Преди обаче да се отдаде на заслужено празненство със съучениците си, той ще трябва да положи задължителните матури. За втора дисциплина на изпитите Явор се е спял на английския език, а ако ги вземе успешно, той е решен да кандидатства в Нов български университет и наесен да бъде студент.

Килата се завърна в класната стая през 2017 година. Тогава той сподели, че навремето се е отказал от училището, след като му се наложило няколко пъти да повтаря 10-и клас, защото се налагало да работи, за да помага на брат си да завърши образованието си.