Вътрешната вселена на Ивет Лалова е точно толкова красива и пленителна, колкото е и нейната външност. Обаянието на най-бързата бяла жена на планетата безспорно е голямо, като част от него са силната воля и несломимият дух, посредством които тя преминава и през най-тежките изпитания - като това през 2005 г., когато тя счупи бедрената кост на десния си крак и въпреки случилото се отново се върна на пистата, където продължава да отбелязва страхотни резултати.

Вижте кадъра >>

Нейната сила и борбеност са вдъхновение за мнозина, ето защо сп. "Eva" украси за трети път корицата си с образа ѝ. За последния си брой за годината, изданието реши да пресъздаде снимката, с която лекоатлетката за първи път се появи на списанието. И днес тя отново е на "стартова позиция", облечена в червен спортен екип.

Между 20-годишната Ивет и тази на 35 г. почти няма разлика, понеже тя изглежда все така прекрасно, дори повече. Сега обаче от нея сякаш струи повече увереност, градяща се върху придобития с годините опит.

"15-годишно предизвикателство", гласи надписа към изображение, показващо двете корици една до друга, което Лалова качи под формата на история в официалната си Инстаграм страница.

В интервюто си спринтьорката споделя повече и за бъдещите си планове, които включват разрастване на семейството ѝ. Предстоящата Олимпиада в Рио догодина може да бъде последна за нея, защото след това тя ще преследва другата си голяма мечта извън спорта, а именно - да стане майка.

Тя и Симоне Колио сключиха брак преди 6 г. в италианския град Риети, но едва по-рано през тази година започнаха открито да говорят за наследници. През май т.г. тя каза пред български таблоид, че е отлагала бременността, защото след нея няма да може да се върне в същата форма.

Въпреки това тя не се притеснява какво ще се случи с нея, ако прекъсне активните си години като спортист, защото по нейно мнение жените в наше време не "излизат от играта" след като родят.

Пред "EVA" Ивет заявява, че иска да променя съдби, но не само като треньор на деца в спортната си академия, както мнозина биха предположили, но и чрез умения в невролингвистичното програмиране, които мисли да усвои.