Адел и бившият ѝ съпруг Саймън Конеки са се споразумели за съвместно попечителство над 8-годишния им син, като певицата няма да плаща детска издръжка, според съдебни документи, видени от Асошиейтед прес.

Съпрузите се разделиха през август 2019 г. и следващия месец Адел подаде молба за развод. Съдия в Лос Анджелис оформи развода им миналата седмица, пише БТА. Според съдебните документи Адел и Саймън Конеки са използвали медиация, за да договорят условията. И двамата са се отказали от издръжка и са се съгласили за съвместно юридическо и физическо попечителство на сина им Анджело, роден през 2012 г. Те са се споразумели също да решават евентуални спорове извънсъдебно.

По време на брака Адел е запазила моминското си име Адкинс.

Британската суперзвезда се омъжи за Саймън Конеки през май 2018 г., но тя го нарече "моя съпруг" още на церемонията за наградите "Грами" през 2017 г. Те бяха двойка от няколко години преди това.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Конеки е съосновател на екологичния бранд "Еко уотър" за бутилирана вода. Средства от компанията постъпват в благотворителната организация на Конеки - "Дроп фор дроп", която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда.