Амбър Хърд каза, че тя и Джони Деп са се държали ужасно един с друг по време на "токсичната" си връзка, признавайки, че е направила "много грешки - но винаги е казвала истината".

Актрисата заяви, че ще държи на показанията си, които даде във съда във Феърфакс, Вирджиния, до последния си дъх. Въпреки че съдебните заседатели отсъдиха в полза на Деп - те заключиха, че твърденията й, че е жертва на домашно насилие, са клевета, съобщава "Sky news". 

Снимка: AP/БТА

Това става ясно от първото интервю, дадено от Хърд, пред журналистката Савана Гътри от NBC News, след присъдата от 1 юни.

Първата половина на интервюто, бе излъчена във вторник и Хърд каза, че разбира защо съдебните заседатели са повярвали на Деп вместо нея, описвайки го като "обичан човек, когото хората чувстват, че познават". Тя също така каза, че е била представена като ненадеждната персона в случая.

Споделя, че се е държала нетипично за нея по време на брака им, и че съжалява. Но че не спестява истината. На целия този процес, на който някои гледаха като на съдебен цирк, тя коментира, че това е нормално за обикновените хора и тя на тяхно място също би се дразнила от такива холивудски досадници. 

Попитана дали смята, че адвокатите на Деп са по-добри от нейните, Хърд каза, че адвокатите му си свършили добре работата, за да отклонят вниманието на журито от истинските проблеми.

Екипът на Хърд заяви, че възнамерява да обжалва присъдата.