Арестуваха дъщерята на Стивън Спилбър - Микаела само дни след като обяви, че ще става порно актриса. Тя ще бъде  подсъдима по дело за домашно насилие над по-възрастния й годеник Чък Панков. 

Инцидентът е станал в събота, 29 февруари, в Нашвил, Тенеси.

47-годишният годеник на Микаела на име Чък Панков, каза пред репортери, че по време на семейната драма никой не е пострадал сериозно. Той потвърди ареста на своята годеница, а след това нарече всичко "недоразумение".

Задържана от полицаите, Микаела прекарала 12 часа зад решетките. Тя е освободена срещу гаранция от 1000 долара и сега се подготвя за съдебното заседание. 

В интервю Микаела обяви, че в началото Чък е бил против решението й да снима филми за възрастни, защото се опасявал, че обществото ще се обърне срещу нея. По думите и после приел това. 

Не е ясно каква е причината за скандала. В изповедта си в медиите Микаела сподели, че преди е имала проблеми с депресията, алкохола, хранителни разстройства и разстройства на личността. Като малка е била привеждана и в поправителни интернати, заради поведението си.