Бен Афлек смята, че е "късметлия", задето е възобновил романса си с Дженифър Лопес, близо 18 години след като приключиха на етап "годеж". 49-годишният актьор нарече новата глава във взаимоотношенията им "красиво" събиране и "страхотна приказка". 

Холивудският чаровник каза, че може да "напише всичко" един ден, за да може да сподели любовната им история със света.

Говорейки пред "Wall Street Journal", Бен твърди, че любовта е едно от нещата, които наистина цени най-много в живота си. Той споделя, че е благодарен за втория шанс, който получил с 52-годишната Джей Ло и отчита факта, че някои хора са нямали и първи такъв. "Hollywood Life" съобщи, че Бен и Дженифър се стремят да прекарат всеки момент, който могат, заедно, и на Деня на благодарността, се събрали с всичките си деца.

Бен има три - Вайълет, на 15, Серафина, на 12, и Самюел, на девет, от брака си с Дженифър Гарнър, а Лопес е майка на близнаци Макс и Ема, на 13, от бившия й съпруг Марк Антъни.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ben Affleck Everyday (@bendos_everyday)

Близък да звездите казва, че актьорът и бившата му съпруга имат точна и ясна уговорка относно съвместното родителство. "Всичко е планирано по график. Децата ще бъдат навсякъде, когато е възможно с Бен и Лопес. Всичко ще се развие толкова просто, колкото е възможно. Няма проблеми, които да възникнат в този празничен сезон и всички са на една и съща страница", твърди вътрешният човек.