Представата за сексапил на всеки човек е различна, все пак - разни хора, разни идеали. Докато едни са привлечени и съблазнени от определени дадености на противоположния пол, други не са... И обратното. Това е съвсем нормално, все пак не може всички да имат един и същи вкус, нали? Всъщност, добре че нещата стоят по този начин, за да може качествата на всеки да бъдат оценени по достойнство, най-вече от правилния човек.

Вижте кадрите >>

Дебати за "изкуството на изкушението" могат да се водят до безкрай, като участниците в тях, без изключение, ще бъдат напълно прави, завършвайки наравно, защото ще изходят от собствените си предпочитания.

Социалните мрежи са чудесно място, в което човек може да разбере мнението на потребителите по този въпрос, а понякога дори и известните лица се включват, споделяйки своето виждане по темата.

Преди броени часове фитнес моделът Биляна Йотовска стори именно това, качвайки в официалната си Инстаграм страница галерия, съдържаща 2 снимки.

"Сексапилът не е форма, той е поведение", написа тя към кадрите.

И въпреки че това е нейното становище, не може да се отрече, че изображенията, които го придружават, действително са секси. На тях красавицата позира на стол, тапициран с розова дамаска на флорални мотиви, облечена в мрежеста блуза, под която не носи сутиен. Предизвикателната дреха прилепва към тялото ѝ, очертавайки формите му, като в същото време прозира достатъчно, разкривайки голяма част от гърдите ѝ.

Фотографиите определено се харесаха на последователите ѝ, които отправиха множество комплименти на брюнетката относно външния ѝ вид, а за да подчертаят, че я намират за повече от привлекателна, голяма част от тях поставиха емотикони във формата на пламъци.