Лято 2023-та дава силна заявка да се превърне в едно от най-запомнящите се за фестивалния живот. Специално за пилотното издание на "Breeze Fest" в България за пръв път ще пристигнат големите Black Eyed Peas. "Акостирането" им на 22-ри юли в Бургас е не само специална спирка от световното им турне, но и единствената музикална точка в Югоизточна Европа. Популярната група ще излезе на сцената на "Burgas Breeze Fest" в пълния си алфа състав, а към него ще се присъедини и музикалното бижу J. Rey Soul.

Певицата, която ще бъде под прожекторите у нас, заедно с will.i.am, Taboo и аpl.de.ap, е филипинската перла на екипа. Бързо след първите си изяви за бандата тя става едно от най-разпознаваемите музикални лица в световен мащаб. Определено има защо - J. Rey Soul, какъвто е артистичният псевдоним на Джесика Рейносо, е само на 25 години, но с огромен музикален опит зад гърба си.

През 2018 г. тя става финалист в предаването "The Voice: Philippines", където е в отбора на атрактивния член на Black Eyed Peas - аpl.de.ap. Още щом я чува за пръв път, рапърът се обръща на треньорския стол и с възхита от гласовите ѝ възможности я приема в своя тим. През същата година тя се присъединява неофициално към формацията, след като става ясно, че Фърги желае да се отдаде на майчинство.

Снимка: bpm events

През 2019 година J. Rey Soul е поканена като вокалист в световното турне на Black Eyed Peas, а малко по-късно излиза и общата ѝ песен с групата "Mamacita". Горещият хит светкавично достига до челните места на музикалните чартове по света и затвърждава J. Rey Soul като официален член на бандата в очите на меломаните.

"Mamacita", "Pump it", "Simply the best" и още от големите хитове на Black Eyed Peas, както и свежите песни от новия им албум, ще звучат на живо само на 22-ри юли в България. Българската публика, както и закупилите вече билети фенове от Турция, Гърция и Румъния, са готови да видят уникалната сцена, изградена специално за атрактивното шоу на Black Eyed Peas. Музикалната сензация "МОЛЕЦ" ще излезе непосредствено преди американците, а организаторите от BPM events, обещават и още ексклузивни изненади на пристанище Бургас, които със сигурност ще превърнат "Burgas Breeze Fest" в кулминацията на лятото.

Снимка: bpm events

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО