Джон Ентъни Гилис, по-познат с псевдонима си Джак Уайт, изненада почитателите си, като сключи брак с певицата Оливия Джийн на сцената по време на концерт в Детройт, където е роден.

Певецът, текстописец и продуцент покани половинката си на сцената, за да вземе участие в негов сингъл и я представи на публиката като неговата приятелка. По време на изпълнението на песента "Hotel Yorba", точно преди думите от текста ѝ "хайде да се оженим", той попита партньорката си дали иска да се омъжи за него.

Оливия Джийн, която също е родом от Детройт, се разплака и каза "Да", съобщи вестник "Detroit Free Press". След това музикантът я изнесе от сцената.

По-късно двамата излязоха на бис и сключиха брак на сцената на церемония, водена от Бен Суонк, съосновател на звукозаписната компания на Уайт.

Джийн е част от готик рок група "Black Bells", която е в творческа пауза, но се изявява и като солова изпълнителка.

Джак Уайт (46 г.) сключва брак за трети път. Това беше първото му самостоятелно шоу в Детройт от 2018 г., предава БТА. То постави началото на турнето "Supply Chain Issues Tour", а също така отбеляза и излизането на новия албум "Fear of the Dawn".