Съпругата на президента Румен Радев пусна свое послание в социалните мрежи.

Вижте снимки на Радева >>

Първата дама отново заложи на рока, като публикува клипа на "Rock or Bust" на AC/DC. Към него Десислава Радева написа дълъг текст за оцеляването. Тя сподели, че се чувства щастливка, защото изпитва радост от живота. Радева се гордее с всяка своя бръчка и призовава жените да не заличават знаците на времето от лицето си, защото те са безценни. Ето го и целият пост:

"Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен - повече или по-малко.

Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен.

Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи... Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет...

Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции - без значение смях или сълзи.

Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!"