Джейсън Момоа е на снимките в Рим за предстоящия "Fast and Furious 10: Fast X". Той беше заснет да се вози на поръчков мотор "Harley Davidson" в неделя, докато снимаше сцени за екшън филма.

42-годишният актьор беше облечен с прилепнали кожени панталони и черен потник, от който изпъкваха мускулите му, пише "Daily Mail".

Той допълни визията с черни ботуши и сребърни вериги, като по-късно облече яке от змийска кожа.

Джейсън беше с черни слънчеви очила, а дългите му кичури свободно падаха зад раменете му. Купища фенки се тълпяха да се снимат с него между сцените.

Звездата на "Аквамен" разходи и татуировките си по италианските улици докато правеше каскади за филма.

Гримьори и фризьори оправиха външния му вид, в момент на почивка, където той отново позира с почитатели, подредени по калдъръмена уличка.

Наскоро Джейсън разкри, че ще играе злодей в 10-та част от филмовия франчайз.

Говорейки за ролята си в "Entertainment Tonight", Джейсън каза: "Забавно е, мога да играя лошия, което не съм правил от известно време. Много ярко лошо момче. Малко блясък!".

В същото време Джейсън сподели вълнението си от работата с Чарлийз Терон, потвърждавайки завръщането й във филмите като гадната Шифър.

Той каза: "Ще се снимам с някои наистина готини хора, с които никога не съм досега. На първо място ще работя с Чарлийз, от което съм наистина развълнуван. Но да, развълнуван съм и че ще работя с Вин. Феновете трябва да почакат, филма вероятно ще бъде готов през 2023".

Последната част на филма спечели 173 милиона долара на вътрешния пазар и 726,2 милиона долара в световен мащаб с бюджет от около 200 милиона долара.

Не са известни подробности за сюжета на това продължение, въпреки че Вин Дизел помоли бившия си колега Дуейн Джонсън да се върне за "важна" роля в Fast 10.