Супермоделът Джиджи Хадид, която стана майка за първи път през септември месец, вече усеща с пълна сила умората, но и щастието от майчинството.

Джиджи показа снимки, на които разхожда малката си дъщеричка в слинг.

Вижте кадрите >>

"Едно изцяло ново значение на умората и на това да си зает, но тя е най-добрата, затова си получи коледната украса по-рано", е написала младата майка в поста си в Инстаграм.

Снимките разкриват моменти от разходката на Джиджи и бебето ѝ в красивия дом на манекенката и семейството ѝ в Пенсилвания. И показват приказната коледна украса, която вече са направили Джиджи и близките ѝ за предстоящите празници. Това е първата Коледа за дъщеричката на Хадид и Зейн Малик, затова без съмнение родителите искат да я направят много специална за детето си.

Снимка: Официален профил в Instagram

Макар че изминаха повече от два месеца от раждането на момиченцето на Джиджи и Зейн, двойката продължава да не разкрива какво е името на бебето им. Младите родители и преди това бяха твърдо решени да показват публично колкото се може по-малко за дъщеря им. Но вече са споделили няколко снимки на малкото им съкровище. Последователите им в социалните мрежи продължават да гадаят какво е името на момиченцето, родено в последните дни на септември. Най-често споменаваните от тях предполагаеми имена са Мария, Заги, Заян или просто го наричат бебе Зиги (от имената на таткото Зейн и майката Джиджи).

Засега обаче родителите на бебе Зиги не са споделили как са нарекли момиченцето си.

Снимка: Официален профил в Instagram

Сред първите знаменитости, които са харесали и коментирали поста на Джиджи Хадид в социалната мрежа, са певицата Дуа Липа, която е гадже на брата на Джиджи и Бела Хадид - Ануар, както и половинката на Джъстин Бийбър - Хейли Болдуин-Бийбър.