Карди Би разширява списъка си от недвижими имоти благодарение на своя съпруг рапъра Офсет, пише People.

Във вторник тя разкри, че съпругът ѝ, от когото има 3-годишната дъщеря и 1-месечен син, ѝ е подарил имение за рождения ден.

Публикувайки виртуална обиколка на новата си къща, Карди написа в своя Instagram профил "Любов моя".

"Казах на Сет, че наистина искам да инвестирам в имоти под наем в ДР и други страни от Карибите (тъй като хората почиват през цялата година на тези места), но имах чувството, че той не е не съм съгласен с мен и предпочита да влагам пари в другаде, продължи тя. "Е, сгреших ."

Според видеото имотът разполага с шест спални и седем бани. С изглед към океана и инфинити басейн в задния двор, масивното имение включва и отделно студио.

"Просто не мога да повярвам на това! Беше толкова невероятно за мен", написа Карди Би в съобщение до Офсет. "От една страна, аз съм толкова щастлива, че всъщност наистина ме слушаше, а не просто се усмихваше и кимаше с глава, за да мога да спра да ти говоря за това".

"Ти и баща ми сте най-важните мъже в живота ми и ме прави толкова щастлива, че вие ​​сте близки и имате своя собствена връзка", споделя Карди.

Снимка: Официална страница в Инстаграм на Карди Би

Носителката на "Грами" добави: "Много ви обичам ️ и нямам търпение този махмурлук да отмине, за да ви покажа пълната си оценка."