Кари Ъндърууд доминира на музикалните награди на телевизията за кънтри музика в САЩ. Суперзвездата бе отличена за видео на годината и видео на изпълнителка на годината и така подобри собствения си рекорд по отличия с общо 22 награди, съобщиха Асошиейтед прес и Контактмюзик, цитирани от БТА.

Вижте снимки от церемонията >>

Церемонията с трима водещи беше виртуална. В предварително записано обръщение Уъндърууд благодари на феновете си, че са гласували за нея в тази непредсказуема година.

Попзвездата Гуен Стефани се сдоби с първата си награда от телевизията за кънтри музика за дуета си с Блейк Шелтън "Nobody But You". Двамата бяха заедно за дистанционното си участие в церемонията, прегърнати и вдигнаха тост.

"Какво се случва в живота ми?", възкликна Стефани. "Ние сме странна двойка от много гледни точки, но пък ни се получава", каза Шелтън и двамата вдигнаха тоста.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Снимка: AP/БТА

 

Тейлър Суифт, която спечели награда преди тринадесет години, връчи виртуално наградата на Габи Барет за "I Hope".

Тейлър Суифт

Снимка: AP/БТА

Олд Доминиън спечели за видео на група за "One Man Band", а Крис Йънг взе приза за изпълнение на годината за песента си "Drowning".

Суперзвездата на кънтри музиката Шаная Туейн се включи от Швейцария и изпълни песента си "Whose Bed Have Your Boots Been Under' от музея на Чарли Чаплин.

В новата категория видео, заснето под карантина, бе отличен Грейнджър Смит за "Don't Cough On Me!".