Във вторник Кейт и принц Уилям се завърнаха на едно от любимите си събития през лятото, както и родителите на херцогинята на Кеймбридж - Карол и Майкъл Мидълтън. Въпреки че всички седяха в кралската ложа, Кейт не беше до родителите си, тя обаче не пропусна да им изпрати въздушна целувка и да им помаха веднага след като зае мястото си на прочутия тенис турнир.

Кейт, която носеше синя рокля на точки от дизайнера Алесандра Рич и перлени обеци за излизането, е дългогодишен редовен участник в Уимбълдън и посещаваше тенис турнира заедно със семейството си, преди да се омъжи за принц Уилям през 2011 г.

Цялото семейство Мидълтън посещава Уимбълдън почти всяка година - всъщност Карол и Майкъл гледаха мачовете миналата седмица, а братът на Кейт и съпругата му присъстваха на спортното събитие в понеделник.

40-годишните Кейт и принц Уилям планират да се преместят от лондонския си дом в двореца Кенсингтън в нова резиденция на около 30 мили западно в Бъркшир - графството, в което се намира основната резиденция на кралицата - замъкът Уиндзор.

Въпреки че училищното образование на трите им деца е основната причина за промяната, има и други предимства: те ще бъдат по-близо до родителите на Кейт, които живеят в Бъкълбъри, където Кейт и двамата ѝ братя и сестри са израснали.

Кейт остава близка със семейството си. Всъщност, тя и принц Уилям пропуснаха Коледа с кралското семейство през 2016 г., за да присъстват на празнична църковна служба в близост до дома от детството на Кейт заедно с родителите ѝ.