Певицата Кимбърли Уолш, прочула се като част от състава на разпадналата се вече момичешка група "Girls Aloud", е дарила съпруга си Джъстин Скот с трета мъжка рожба, пише в. "The Sun".

Тридесет и девет годишната изпълнителка лично разкри, че момченцето се е появило на бял свят преди месец. Щастливите родители са избрали за сина си името Нейт Джаксън.

Кимбърли Уолш сподели, че за разлика от предишните две раждания, когато е била "в шок", този път за нея да стане майка, е било "съвършеното изживяване".

Певицата допълва, че се е наложило да роди по-рано от термина, тъй като в края на бременността ѝ са били открити тип антитела, които могат да причинят анемия при бебето и в най-лошия случай да се наложи да му бъде направено кръвопреливане.

Кимбърли Уолш и дългогодишният ѝ партньор Джъстин Скот - бивш член на момчешката група "Triple 8", се ожениха през януари 2016 г., припомня БТА. Двойката има две момчета - Боби и Коул, съответно на шест и четири години. През декември миналата година Уолш разкри за сп. "OK!", че със съпруга ѝ отново ще стават родители.