Откакто през септември рапърът Кристиан Талев, по-известен като Криско, и половинката му Цветелина Петрова станаха родители, двамата пазиха дъщеря си далеч от медийното пространство. На всички снимки, които двойката сподели в социалните мрежи, на които присъства наследницата им, ликът на Амая бе скрит за фотографския обектив. Нещо повече - в началото двамата се опитаха да запазят колкото се може по-дълго в тайна не само образа ѝ, но също така пола и името, което са ѝ дали.

Вижте снимки >>

Днес обаче те решиха да представят бебето на почитателите си и го направиха по трогателен начин, достоен за всеки баща, занимаващ се с музика. Амая е част от новия клип на татко си, излязъл само преди броени часове, който носи заглавието "Благодаря ти". Присъствието ѝ във видеото очарова почитателите на изпълнителя, които са на мнение, че проектът е създаден с много любов, която се усеща през всяка секунда от песента.

"Направих тази песен, за да поздравим хората, за които ни пука!", написа Кристиан към своя публикация, разкриваща кратка част от кадрите към сингъла.

Любимата му също презентира песента в сайта за фотосподеляне.

"Когато имаш спокойна сила и топла категоричност се получават красиви творения", гласи посланието ѝ.

Звученето на "Благодаря ти", с участието на "Ку-Ку бенд" и Невена Цонева - победителка в първия "Music Idol" - България, е различно от това, с което публиката е свикнала да асоциира рапъра, а феновете му не само харесват песента, но и пишат, че тя е изключително смислена.

"Тази нощ е малко по-специална от другите, защото ти не си като другите. Магията в дванайсет няма да спре. Тази нощ е малко по-специална заради теб, защото ти избра да бъдеш до мен. Благодаря ти за този момент", пее Криско.