Кристиан Костов поставя финални акорди на един наситен творчески период в живота си с прецизно създаден мини албум - "Mood:". Изданието съдържа 6 сингъла, включително популярните през последните месеци парчета - "Honest", "Better" и "Things I Like". С премиерата на EP-то излезе и 4-тият сингъл от него - "Thinking".

Вижте снимки на Кристиан >>

Стартирайки професионалната си музикална кариера от България, с участието си в XFactor, Кристиан Костов вече се радва на голям международен успех като артист на водещата в света музикална компания Universal Music Group.

Още от първите си проекти, Кристиан винаги се е стремял да надхвърля музикалните норми, към които много съвременни артисти се придържат, и последният му проект го доказва напълно. Малко по малко, младият артист разкрива части от картина, всяка от които абсолютно различна. Крайният вариант на произведението e "Mood:". Песните в EP-то разглеждат състоянията на ума, дълбаейки по-навътре в психиката на Кристиан.

За песните в "Mood:" Кристиан работи с екип от доказани професионалисти, чиито имена присъстват в кредитите на световни звезди като Bebe Rexha, Demi Lovato, Gallant и BTS.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Мини албумът започва с водещия сингъл "Thinking", който хвърля поглед върху музикалния език на Кристиан през 2020 г. - оптимистичен и мечтателен, без да игнорира случващото се около нас. Това настроение се запазва и в сингъла "Depressed on Wednesday" - иронично, най-щастливо звучащото парче от албума, което засяга темите за менталното здраве от освежаващо оптимистична гледна точка, която гласи:

"Можем да победим това, ако сме заедно!"

Иронията не отсъства и в "Things I Like" - там талантливият изпълнител ни представя образа на партньора-мечта. Качествата, които търсим в другия, изброени в секция "Търся" в приложение за запознанства, тук са заместени от такива, които най-малкото са предпоставка за проблем. "Honest" - това е първата песен от албума "Mood:", която се появява след края на експлозивна връзка.

Междувременно, сингълът "Take Me Back" е зареден със словесна и музикална носталгия с груув звученето си от 80-те. Последният сингъл в списъка с песни, "Better", е перфектен край на тази история и резонира с вибрациите на света, в който се надяваме да живеем по-добре.

Мини албумът "Mood:" е цяло преживяване. Воден от музиката слушателят неусетно преминава през него. А този, който реши да се върне, със сигурност ще намери историята, която перфектно го описва.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group