Лени Кравиц и бившата му жена Лиза Бонет, с която имат дъщеря - Зоуи Кравиц, вече неколкократно са показали, че са запазили страхотни отношения и след раздялата си. Нещо повече - Кравиц всъщност е доста близък с новия мъж на бившата си жена - актьора Джейсън Момоа.

Вижте снимки >>

Лени и Лиза се развеждат през 1993 г., но в интервю, дадено наскоро за Sunday Times, музикантът говори по темата и за това как вървят нещата между тях

"Семействата ни са преплетени", казва Кравиц, "Аз обожавам съпруга ѝ. Той ми е като брат. Обичам и децата. Всичко е толкова прекрасно, но изисква работа."

Джейсън Момоа, който е на 39 години, започва връзката си с Лиза Бонет (на 51 години) през 2005 г. и имат две деца - Лола на 12 и Накоа-улф на 10. През 2017 г. става ясно, че са се оженили и звездата от "Игра на тронове" става приемен баща на Зоуи Кравиц.

Миналата година Момоа и Лени Кравиц се появиха с подобни пръстени - символ на силното приятелство, което ги свързва.

"Let Love Rule", казва още Кравиц пред изданието "когато си женен за някого и се разделите, е наистина трудно. Но Лиза и аз положихме усилия и си дадохме нужното време, за да станем отново приятели".

Embed from Getty Images