В имението на Дейвид и Виктория Бекъм, намиращо се в Западен Лондон, е било проникнато с взлом, докато двойката си е била вкъщи. От жилището им са били откраднати вещи на стойност хиляди британски лири.

Смята се, че кражбата от къщата на двойката в Кенсингтън, която струва 40 млн. лири, е станала късно вечерта на 28 февруари, но за това се обявява чак сега. Те са били вкъщи с 10-годишната си дъщеря, съобщи "The Sun".

За случилото се разбрало едва когато синът на двойката - 17-годишният Круз Бекъм, се е върнал у дома от нощно заведение и намерил счупен прозорец в една от спалните, която била "разграбена". Твърди се, че семейството е търсило крадеца из имота, но към онзи момент той вече е бил напуснал сградата.

Имението на Дейвид и Виктория Бекъм

Снимка: Скрийншот Mirror

Говорител на полицията потвърди, че служителите са се отзовали на съобщения за кражба от жилищен адрес в район W11 на Кенсингтън в 12:37 ч. на 1 март.

Органите на реда допълниха, че са били откраднати няколко предмета. Не са извършени арести и разследването продължава. Според в. "The Sun" липсващите предмети включват "дизайнерски и електрически стоки".

Твърди се, че Дейвид и Виктория  са "потресени" до такава степен, че са наредили да се преразгледа сигурността на дома им.

Кварталът е известен със скъпи имоти. Сред известните съседи на двойката са Саймън Коуел и певците Елтън Джон и Роби Уилямс.

През 2015 г. домът на Коуел беше ограбен, докато той и семейството му спяха, като извършителят открадна бижута на стойност над 1 млн. британски лири, както и паспорти.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos